İnverteri Nemden Korumak

sansal54

Üye
Katılım
11 Ara 2007
Mesajlar
118
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar,

Makinalarımızda Lg inverter kullanıyoruz. Bunlar nemli ortamlarda bulunuyor. Bu yüzden bir inverterin ömrü 4-5 ayı geçmiyor. Ayrıca panonun içine su kaçma ihtimali de olduğundan çare olarak panodaki havalandırmayı ve fanı kaldırdık. Bu sorunla ilgili daha iyi bir çözüm öneriniz var mı?

Teşekkürler.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ip 54 panolar içine koymayı düşünür müsünüz? yada farklı bir marka ürünü kullanmayı düşünür müsünüz?
 
inverterleri nemden uzak bölgeye taşıyarakta çözebilirsin
 
pano tipi nem alıcılar - ısıtıcılar var. Ortamdaki nemi üstüne çekip , haznesinde biriktiriyor. Drenaj hortumuylada haznesinde topladığı suyu dışarı atıyor. Araştırabilirsin.
 
pano yapısını tamamen kapalı tip IP 54-55 krom çelik(316) tipi pano yapıp bun panoları pano kliması ile sogutabilirsiniz. ilk bakışta maliyet yüksek olabilir ama kesin çözümdür. sizin probleme benzer bir olayı yaşadık. yukarıda yazdıgım uygulamadan sonra 2-2.5 yıl oldu ses seda yok. 10 ay öncede baska bir yere aynı uygulamayı yaptık. işletme sahibi 6 ay da bir kaliteli konvertörleri hurdaya çıkarıyordu.10 aydır herhangi bir problem yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,659
Kullanıcılar
449,942
Son üye
Nzmtekin

Yeni konular

Geri
Üst