GÖRÜNTÜLÜ DİAFON

orj_16

Üye
Katılım
21 Ağu 2009
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
49
Selam arkadaşlar.size sormak istediğimi aslında biraz araştırdım ve olduğunu biliyorum ama yapmış olanınız varsa nasıl çalışıp çalışmadığını merak ediyorum..bir siteye normal konuşmalı diafon tesisatı çektim yani dt8 kablo ile.şimdi benden görüntülü diafon sistemi isteniyur.aynı kablolarla görüntülü sistemin çalıştığını biliyorum ama sağlıklı çalışıyormu yapanınız varsa cevaplarsanız sevinirim..
 
dostum ben yaptım ama kaliteli ürün kullandım hiç bir sorun yok 1 sene oldu hemen hemen
 
merhaba konuyla ilgili DT8 in yanına RGO 11 VEYA RGO 8 tv kablosu ilave etmen gerekli (klas veya recber ) seminerde önerdiler
 
selam arkadaşım.kablo ilave etme şansım olmadığı için size sordum .yapan varmı diye.yoksa bende biliyorum ilave kablo çekil mesi gerektiğini.audionun böyle bi sistemi var ama sorun yaşarmıyım onu merak ediyorum.
 
Görüntülü diafon sistemini kurabildiniz mi? Yazışma tarihleri bir hayli geç onun için soruyorum. Eğer bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim.
 
parazit yapma ihtimali yüksek ama kablo çekemediğinize göre fazlada yapacak bir şeyinizde yok çalışır bence
 
sa arkadaşlar görüntülü diafon tesisatında adres belirleme nasıl yapılıyor yani 1.2 kat nasıl yapılıyor merak ediyorum çünkü 8 kat diafon arızalı 8kat aradığım zaman başka daire çalıyor çünkü şema ve bağlantıları inceledim kablolar ortak olarak santrala geliyor diafon markası mas ayarlarını bilen varsa beni aydınlatırsa memnun olurum konuyu nereye açacağımı bilemedim yönetici yönlendirirse memnun olurum herkese kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,181
Mesajlar
915,676
Kullanıcılar
449,948
Son üye
ugur666

Yeni konular

Geri
Üst