temhem770 kullanıcısının son içeriği

  1. temhem770

    Türk malı Gmt Plc

    Yani her markanın bir eksiği vardır illaki.önemli olan bu eksiklerin argesi yapılıp bir an önce düzeltilmesi.bu c++ 20 satırlık ama istediğin kadar kullanabildiğin yazıyor da yardım kısmında .ama çok önemli değil.pıd kontrol yaptınız mı sıcaklık modülleri de mevcut ve pıd yapılıyormuş heralde.
  2. temhem770

    Türk malı Gmt Plc

    İlerde o da olur inşallah.ladder ile programlanması bile çok iyi.Servo, Driver ve hmı ekranlarında olması çok iyi toplam çözüm sunuyor.
  3. temhem770

    Türk malı Gmt Plc

    Plc'de herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ? motion kontrol yapılamıyor galiba.PID kontrol yapıyor mu ?işimizi görürse bu markayı desteklemek lazım sonuçta Türk malı bir ürün.
  4. temhem770

    Türk malı Gmt Plc

    Gmt marka plc ve ekran kullanmak istiyorum.kullanan arkadaşlardan yorumlar alabilir miyim?
  5. temhem770

    Eplan P8 1.7.12 kurulum problemi

    bu hatayı ben de alıyorum çözen programı açtığımda Error (MAX 40.35) diye hata çıkıyor.bu nasıl çözecez.
  6. temhem770

    C# pic haberleşmesinde kesme sorunu

    Merhaba c#'dan gönderdiğim veriyi ile pic'in ucundaki RB4 pinindeki ledi kontrol ettim. aynı şekilde ledin yanmasıyla geri bildirim olarak pic'den arayüze veri gönderdim ve aldığım veriyle led yandı yazısını yazdırdım.buraya kadar herşey tamam.ledi hem c# dan hemde RA0 ucuna bağladığım butonla...
  7. temhem770

    S7-200 proje

    şu şekilde olabilir konu eski ama yine de atıyım.
  8. temhem770

    PLC nin ,c# yada vb ile yazılan arayüzle haberleşmesi

    selam arkadaşlar c# yada vb ile bir arayüz yazıp bununla plc yi haberleştirip, kontrol etmek istiyorum. daha önce böle bişi yapmadım. ilk nerden başlamak gerekiyor.nasıl yapmalıyım?ilk deneyimim olsun istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  9. temhem770

    Nükleer Santral Kurulsun Mu?

    Daha ucuz bir enerji için nükleer enerjiye evet gelişmekte olan ülkemizin sürekli enerji ihtiyacı artıyor bu hızla büyürse çok yakın bir tarihte üretilen enerji yetmiyecek bunun için sayın bakanımız ileriyi düşünerek enerji ihtiyacını şimdiden planlıyor.bu enerjiyede ucuz ve temiz enerji olan...
Geri
Üst