rifat74 kullanıcısının son içeriği

  1. Bosch Inverter Klima F5 hatası

    Cevap için teşekkürler. Kart tamircisine götürdüm klima kartını. Sürücü arızalı değiştirdim dedi şimdi de E1 hatası veriyor, tüm sensörleri değiştirmeme rağmen hata devam ediyor.
  2. Bosch Inverter Klima F5 hatası

    Merhaba arkadaşlar. Forumda arattım ama bulamadım, belki aynı hatayla karşılaşmış ve çözüm bulmuş arkadaşlar vardır. Bosch 18000 BTU Inverter klima F5 hatası veriyor, internetten baktım "Dış fan hızı kontrolden çıktı" gibi bir cevap çıkıyor fakat çözümü yazmıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba...
  3. Inverter klimayı düz klimaya çevirmek mümkün mü?

    Cevaplar için teşekkürler. Müşteri vazgeçmişti tamirden o nedenle unutmuşum konuyu, kusura bakmayın.
  4. Inverter klimayı düz klimaya çevirmek mümkün mü?

    Anladım, cevap için teşekkürler. Bu durumda kompresörü değiştirmek gerekiyor anlaşılan.
  5. Inverter klimayı düz klimaya çevirmek mümkün mü?

    Trifaze olması için şebeke'nin 380 volt olması gerekmiyor mu?
  6. Inverter klimayı düz klimaya çevirmek mümkün mü?

    Merhaba. Inverter kartı tamamen yanmış Arçelik 25000 BTU bir klima var. Yeni kart araştırdık 1500 TL civarında olduğunu öğrendik. Bu klimayı aynı kompresör ve iç ünite ile inverter kartını iptal edip kapasitör ilave ederek bağlantılarını yapıp normal düz klima olarak kullanabilirmiyiz? Daha önce...
  7. Beko 9000 BTU Klima soğutmadayken ısıtmaya geçiyor

    Röle iptal etmek işe yaramadı, 1 gün çalışıp yine geçmiş ısıtmaya. Dün 4 yollu vanayı değiştirdim, bu sabah görüştük sorun yokmuş. Klima 24 saat açık, yani sorun 4 yollu vanadaymış, halloldu. Cevap için teşekkürler.
  8. Beko 9000 BTU Klima soğutmadayken ısıtmaya geçiyor

    Klima kapalı alanda çalışıyor, depo orası, onun sorun olacağını sanmıyorum fakat dün tüm gün çalışmasına rağmen bugün röle iptal ettiğim halde yine ısıtmaya geçmiş. Sanırım 4 yollu vanayı değitirmek gerekecek.
  9. Beko 9000 BTU Klima soğutmadayken ısıtmaya geçiyor

    Klima server odasında kullanıldığından sadece soğutmada çalıştırılıyor. Bu nedenle hiç uğraşmadım 4 yollu vana'nın rölesini iptal ettim. Şu an sorun kalmadı, herkese teşekkürler cevapları için.
  10. Beko 9000 BTU Klima soğutmadayken ısıtmaya geçiyor

    Cevap için teşekkürler, yarın gidicem bakmaya, çok sağolun.
  11. Beko 9000 BTU Klima soğutmadayken ısıtmaya geçiyor

    Cevap için teşekkürler, fakat dış ünite fanı çalışıyormuş. Benim aklıma sensör geliyor ama gidip bakma şansım olmadı.
  12. Beko 9000 BTU Klima soğutmadayken ısıtmaya geçiyor

    Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım aradı beni 9000 Btu Beko kliması server odasında 18 derece soğutmaya ayarlıyken 10 dakika soğutma yaptıktan sonra kendi kendine ısıtmaya geçiyormuş. Bu sorun daha önce yokmuş 2 gün önce başlamış. Sebebi ne olabilir acaba? Sensör arızası olabilir mi? Yardım ve...
  13. Çamaşır Makinası 2 dakika çalışıp duruyor.

    Merhaba arkadaşlar. Profilo ACM 2070 çamaşır makinası çalıştırdıktan 2 dakika sonra sıkmaya geçiyor ve program sonu lambası yanıyor. 5-10 deneme sonra bazen sorunsuz yıkıyor ama genelde ama 1-2 dakika sonra duruyor. Sebep ne olabilir acaba?
  14. Panasonic Marka 24000 Btu Klima arızası

    Merhaba arkadaşlar. Panasonic marka 24000 Btu klima, kart üzerinde sigorta atıktı, değişti fakat dış ünite fanı ve kompresör normal bir şekilde 3 dakikada devreye giriyor fakat 30 saniye sonra ikiside duruyor, bekliyor 3 dk sonra tekrar devreye giriyor fakat yine 30 saniye sonra duruyor...
  15. Kompresör Devreye girince iç ünite fanı duruyor

    Arkadaşlar, verdiğiniz cevaplar için çok sağolun. Dediğim gibi bu sorunu kardeşim yaşadı, yazdıklarınızı ona ileteceğim. Bu arada Klimalardan biri Vestel bio dedi bunu da belirteyim, diğerlerinin markasını da sorarım. Tekrar sağolun cevaplar için.
Geri
Üst