oguzhantufekci kullanıcısının son içeriği

  1. Şerit Led Adaptörü Hakkında

    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sn binbaşı ben bu resmi örnek olarak netten bulup yükledim benim kullandığım bu değil görüntüsü bu şekilde buna benzer yani. Evet bende AC çıkış olduğunu sonradan farkettim. Bende bulunan transformator 50W lık ben direk bağladım 5 dakika kadar sürekli yandı...
  2. Şerit Led Adaptörü Hakkında

    Merhabalar, biraz araştırma yaptım ama net bir bilgi edinemedim. Elimde 5 metre metrede 0.4 amper çeken bir şerit led var. Ben bu şerit ledi smps adaptörle değilde 12 V 50 W bir transformatorle yaktım uzun süreli kullanımda bir problem oluşturur mu yoksa farketmez mi? Trafo bunun gibi birşey...
  3. P10 led panelde led patlaması.

    Kablolar bize gönderdikleri ürünün içinden çıkan kablolar hocam onu değiştirsek kaç mm bir kablo ile çıkış almalıyız? Doğrudur hocam bu ara p10 panellerde bir patlama söz konusu.
  4. P10 led panelde led patlaması.

    muratmert4 Parlaklık ayarını düşürdüm hocam zaten daha önce ama dün bir tane daha patlamış aralardan. Bir süre daha dursun bakalım eğer devam ederse ürünleri temin ettiğimiz firma ile bir görüşme yaparım. Teşekkürler.
  5. P10 led panelde led patlaması.

    Hocam ben ledlerle uğraşmadım hazır olarak bu p10 led panellerden aldım.
  6. P10 led panelde led patlaması.

    5v 5 amper çekiyor panelin bir tanesi. 100 Amper ile besliyorum bende.
  7. Şerit Led Adaptör Hakkında

    fahri20 Evet hocam biz o hesabı yaparak aldık zaten trafoyu ama istediğimiz sonucu alamadık ilk sayfada da belirttim zaten 3çipli ledler mt 1.2 amper çekiyormul 20 mt de 24 amper çekiyor dedik 30 amperlik almıştık.
  8. P10 led panelde led patlaması.

    Merhabalar. p10 led panelleri birleştirerek tabela yaptık, çalışmasında sıkıntı yok şimdi iki sorunumuz var ; 1) Trafodan panelleri besleyen kabloda ısınma var. Bu normal midir? 2)Panellerde bugün itibariyle toplam 3 adet led patladı. Bunun sebebi ne olabilir. Şimdiden teşekkürler.
  9. Şerit Led Adaptör Hakkında

    30 A trafoyu 20 mt şerit ledin tam ortasından bağladım 10 mt 10 mt ayırdım sonuç olarak istediğimiz ışık şiddetini alamadık biz tek çip şerit ledden farklı bir ışık alamadık daha doğrusu çünkü daha önce tek çip vardı şimdi 3 çipli yaptık ledleri fakat değişen birşey olmadı maalesef.
  10. Şerit Led Adaptör Hakkında

    Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  11. Şerit Led Adaptör Hakkında

    Valla hocam bugün şerit led satan biryeri aradım net üzerinden bulmuştum 20 metre şerit led siparişi bir adet 32A sigorta bir adette 30A 12 V adaptör siparişi verdim tabiki konuştuğum kişinin yönlendirmesi ile birşey olmaz 20 metreye bağla 30 A dedi tamam dedim. Sipariş yarın elime geçer ben...
  12. Şerit Led Adaptör Hakkında

    20 metrelik ledin ilk kısımları canlı yanarken son kısımları cansız yanmaz değil mi çünkü ledleri döşediğimiz alan vitrin ve bizim için ışık şiddeti önemli.
  13. Şerit Led Adaptör Hakkında

    Ledler metrede 1,2 A çekiyorlar. 20 metrede 20x1,2=24A. Ben bu ledlere 30A adaptörle tek besleme mi yapsam yoksa farklı şekillerde uygun besleme yöntemleri var mıdır? Teşekkürler.
  14. Şerit Led Adaptör Hakkında

    Merhabalar. 20 metre kadar 3 çipli metrede 60 ledlik bir şerit led uygulayacağımız alan var. Şerit ledlerin beslemesini 12v 30 amperlik tek bir trafo ile yapsak mı daha iyi olur yoksa ledleri belirli ölçülerde kessek ve ayrı trafolar eklesek mi daha iyi olur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Geri
Üst