mrvblt kullanıcısının son içeriği

  1. Yeni üyeye yardım!!

    çok tesekkur ederim yardımlarınız için.
  2. Yeni üyeye yardım!!

    bunları bnde buldum ama bana daha yeni başlayanlar için birşey lazım yani daha kapsamlı ..
  3. Yeni üyeye yardım!!

    bu firmaları arayıp konuşcağım tesekkur ederim.
  4. Yeni üyeye yardım!!

    bende aslında bu autocad de elektrik projesi çizimini öğrenmek istiyorum ama bize autocad de (dersinde) sadce makine parçaları çizimini yaptırdılar.autocad için bilgim var ama autocadde elektrk tesisatı çizimi ile ilgili not arıyorum elınde olan varsa .. başka ne gibi şeylerle ilgilenebilirim ?
  5. Yeni üyeye yardım!!

    gerçekten ulaşabildiğim yerlere telefonlar ettim mail attım ama kimse dönüş yapmadı yoksa tabiki malzeme bilgisinin çok önemli olduğunu bende biliyorum .
  6. Yeni üyeye yardım!!

    peki Ankara da öyle bir işi nasıl bulabilirim ki ? kimse kimseye iyilik yapmıyorki hiçbir bilgim yokken kimse beni işe almaz ama seneye staj yaptıktan sonra belki byle bir iş bulunabilir ama şuan sıfır tecrübeyle çok zor .bende bu yüzden evde tek başıma öğrenebileceğim şeylerle ilgileniyim bari...
  7. Yeni üyeye yardım!!

    bayan bir öğrenci olduğum için bir elektrikçi beni yanına almaz diye düşündüm.bu yuzden stajer ilanlarına baktım ama hepsi zorunlu stajer istiyor benimde bu sene zorunlu stajım olmadığı için başvuru bile yapamadım .tanıdık falanda olmayınca birazda çaresiz kalmış oldum tabi ..
  8. Yeni üyeye yardım!!

    birinci sınıfı bitirmiş bir elektrik-elektronik bölümü öğrencisiyim.Yaz tatilinde boş durmak istemiyorum ama herhangi bir kursada gidemedim .evde kendi çapımda birşeyler öğrenmek ,birşeyler hakkında bilgi sahibi olmak için internette bakınırken bu forumu görüp üye oldum .Burdaki insanların bana...
Geri
Üst