kontrol072 kullanıcısının son içeriği

  1. Ev Tipi Mangalda Piliç Çevirme

    @Ar-kur-Tek Hocam ürünü az önce görmüştüm ama boyutu videodakine göre küçük olunca iş görmez sandım. Pek elektronik bilgim yok 220v yazıyor yani sadece prize takılı olarak mı çalışır? Piknikte vs kullanmak içinde istiyordum aslında. Cevabınız için teşekkür ederim.
  2. Ev Tipi Mangalda Piliç Çevirme

    Merhaba. Mangalda ev yapımı piliç çevirme yapmak istiyorum ama en uygun fiyatlı motor hangi/nerde bulunur bilmiyorum. Bu videoda powerbank ile çalışan motorun ismi cismi nedir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkür ederim.
  3. Vumetre ' de eksik nedir lütfen bakar misiniz

    Malesef hiç anlamıyorum, kafa bulmak gibi bir amacım yok :) Jack kısmını ve hoparlör den gelen jack i buna baglayip kasaya yapiyorum doğru mudur :) Pembe ve sarı olan kabloya güç gelmesi gerekiyormuş semaya göre bu gücü hoparlör içindeki ufak kaynaktan alabilir miyim veya bunu 9 volt luk pil...
  4. Vumetre ' de eksik nedir lütfen bakar misiniz

    Sema olarak bundan yararlandim
  5. Vumetre ' de eksik nedir lütfen bakar misiniz

    Pembe ve sarı renkli kablo güç icin bunu Hoparlörler den gelen + - kısmına baglayip güç alabilir miyim? Birde jack için 2 li jack bağlantısı mi gerekiyor ? Demek istedim tam olarak bu bağlantı nasıl çalışacak bundan sonra ne yapmam lazım :) Not: hobi olarak yapiyorum :)
Geri
Üst