karoser kullanıcısının son içeriği

  1. win7 yardım!!!

    hocam ben hallettim kurulum işini,yardımlarınız için çok sağolun. ben hdd seçip sürücü yükle seçeneğini seçiyodum,yani benim mallığım bi bakıma :) şimdi aynı yere gelip ileri tıklamayı akıl ettim ve şu anda hallettim :)
  2. win7 yardım!!!

    hocam ilgilendiniz sağolun fakat ide yapmama rağmen yine de yükleyemedim. sanırım biraz da yanlış anlaşıldım. yükleme yaparken hdd yi görüyor pc,önyüklemeyi de yapıyor ama sonradan kurulum dosyaları bulunamadı gibilerinden bir hata veriyor
  3. win7 yardım!!!

    hocam bios ayarlarına baktım ve hdd ile ilgili değiştirebileceğim sadece configürasyon seçenekleri var. onlardan biri AHCI biri İDE. şu anda AHCI seçili durumda,onu mu deiştirmem gerek acaba?
  4. win7 yardım!!!

    eyvallah hocam dediğini deniycem çok saolasın
  5. win7 yardım!!!

    yani olabilir belkide ama sorunlu olsa flas disk e atıp ön yüklemeyi yapamazdım heralde. yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar? mecburiyetten ubuntu yükledim,kötü değil ama programlarımı kullanamıyorum ve anlamadığım bi şekilde pc yi kasıyor..
  6. win7 yardım!!!

    arkadaşlar elimde olan win7 dvd si ile pc laptop a format atayım dedim ve cd'den önyükleme ile başlattım. sonra hdd'yi biçimlendirdim ama şimdi windowsu yükleyemiyorum,ön yükleme yapıyor ama yüklenecek hdd bölümünü seçince dvd deki kurulum dosyalarını bulamıyor. usbden de denedim,netten farklı...
Geri
Üst