helyumgazi kullanıcısının son içeriği

  1. C# Veritabanından(Access) Rastgele Fotoğraf Çekmek.

    Teşekkürler eve gidince deneyeceğim :)
  2. Mach3

    Y ve Z yönünde teslik var mah3 pogramıyla cnc zıt yönlerde ilerliyor buda problem oluşturuyor nasıl çözümleye bilirim
  3. Mach3

    çok psoru soruyorum kusura bakmayın fakat şimdi , şimdi mach3 üzrinde tab tusuna baıp manuel kontroller gelince +x yönünde gitme veriyorum fayat - x yönünde gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  4. Mach3

    tekrardan silip kurunca bağlantıda problem yaşııyorum acaba başka bir yolu var mıdır ?
  5. Mach3

    çok teşekkür ederim gina. birde motor tuning e tıklıyorum acılmıyor sebebi ne olabilir acaba yardımların için çok sağol
  6. Mach3

    usb problemi çözemiyorum :(
  7. Mach3

    Merhaba Benim şuan bi problemim var ve acil çözmem gerek kusura bakmayın lütfen.. Mach3 V2.63 kullanıyordum ve cnc router ile bağlantısı vardı işleme yapabilirdum şimdi programı kaldırdım , yeniden kurdum port and pin ayarlarını yaptım fakat cnc i ile bağlatısı yok yani makineyi görmüyor nasıl...
  8. Mach3 ile cnc tezgahı arasında bağlantı kurma

    Mach3 programını bilgisayarıma kurdum. Cnc tezhahının USB PORTunu bilgisayarıma bağladım. Ancak cnc ile bağlantı sağlayamadım. Önceki kurulu olan Mach3 v2.63 vardı ve düzgün çalışıyordu. Onu sildim tekrar Mach3 v2.63'ü yükledim bağlantı sorunu ile karşılaştım. Bu bağlantıyı nasıl sağlayabilirim?
  9. Mach3

    İyi günler. Mach3'te cnc tezgahında ABS Plaka üzerinde yazı yazıyoruz. Start verdiğimiz zaman,spindle hareket ederken kalktığı için plaka üzerinde çizik meydana geliyor. Acaba ilk önce spindle ucunu yukarı kaldırıp sonra hareket ettirip daha sonra tekrar aşağıya indirmeyi nasıl yapabiliriz?
  10. Mach3 Kullanımı

    Sorunu kendimce hallettim. Create New Project'e tıklandığında karşımıza çıkan sayfaya orijini istediğimiz yere tıklayarak ayarlama yapabiliyormuşuz. İyi Günler...
  11. Mach3 License Name Hatası!!

    Mach3 çalışırken yüklediğim çizimi çizerken bir anda gelen "license name" hatası veriyor ve yüklenen çizimin dışına çıkıyor. Bu durumu nasıl düzenleyebiliriz. Normalde lisanslı program olmasına rağmen bu hatayı vermesi oldukça kafamı karıştırıyor. Verdiği hata şu şekilde.
  12. Mach3 Kullanımı

    İyi günler. Artcam 2008de çizimler yapıyorum ben. Bu Artcamda orijin noktasını nasıl ayarlayabiliriz?
  13. C# Veritabanından(Access) Rastgele Fotoğraf Çekmek.

    OleDbConnection con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.Oledb.4.0;Data Source=veritabani.mdb;"); OleDbCommand cmd; private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { cmd = new OleDbCommand("SELECT TOP 8 * FROM tablom ORDER BY RND(id)", con)...
  14. Mach3

    Evet o kareyi sildikten sonra birnevi problem çözüldü. Çizilen parçayı limitsten taşıyamıyoruz. Onunla uğraşıyoruz. Yardımların için teşekkürler. :)
  15. Mach3

    Kırmızı daire içindeki "KK" çizimini mavi kare içerisine nasıl alabilir? Sanırım böyle daha iyi anlatabildim. :)

Yeni mesajlar

Geri
Üst