Hüseyinbor kullanıcısının son içeriği

  1. Mikrofonu anfide çalıştırma

    Aynen dediğiniz gibi yapacağım inşallah. Teşekkür ederim.
  2. Mikrofonu anfide çalıştırma

    Bir kaç yere daha gösterdim elektronikçi onlarda çip in arızalı olduğunu söyledi. Fakat ellerinde olmadığı için yapmadılar. Ön tarafında kartın ön tarafındaki kondansatör direnç ve 2 adet transistörden başka bir şey yok onların sağlam olduğunu ilettiler sadece çip arızalı.
  3. Mikrofonu anfide çalıştırma

    Birde tamire verdiğim küçükçekmece sefaköy de ki karaca elektronik piyasada bulamazsın dedi. Arızayı yapmadı. Yardımınız için teşekkür ederim.
  4. Mikrofonu anfide çalıştırma

    İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Çipin resmi ektedir.
  5. audio görüntülü diafon teknik destek

    Merhaba mübarek ben usta değilim sadece yaşadığım problemleri çöze bildi isem yardımcı oluyorum.
  6. Mikrofonu anfide çalıştırma

    Camii de kullandığımız Roof 150C masa tipi mikrofonunun ses kontrol kartı üzerindeki çipi arızalı olduğum ve piyasada bulunmadığı için tamir olmadı. Mikronu sağlam bu mikrafonu anfili sistemde nasıl kullana bilirim? Devre önerisi de olur.
  7. audio görüntülü diafon teknik destek

    Önce varsa soketi soket yok ise kırmızı kabloyu çıkar akımı kes tekrar akım ver. Veya apartman ortak sigortasını indir biraz bekle tekrar akım ver. Eğer olmaz ise panonun arkasındaki reset tuşu olacak ona bas.
  8. audio görüntülü diafon teknik destek

    Resim ekleye bilirmisiniz.
  9. 2 kameradan 60 sn de bir görüntü alma.

    Teşekkür ederim @rsimsek ve @wanted0035 Fakat bir sorum olacak bu şekilde kullanmak kameranın besleme kartına zarar vermezmi? Benim kullandığı bir sistem var fakat fabrikasyon kamera anahtarlayıcı zamanlı değil röleler var fakat sinyal kesip veriyor. Bu şekilde röleyi nasıl çalıştıra bilirim...
  10. 2 kameradan 60 sn de bir görüntü alma.

    Merhaba bana yapa bileceğim örnek bir şema paylaşa bilirmisin. İnternette hep 12v akım geçiyor röleden video sinyaline akım karışmaması gerekiyor. Yanlış biliyor olabilirim.
  11. 2 kameradan 60 sn de bir görüntü alma.

    Teşekkür ederim.
  12. Audio görüntülü diafon zil çalmıyor görüntü var

    Paneller arasında ayarlar kısmından blok ayarı yapacaksın. Dışardaki 1. Panel blok 1 içerdeki panel blok 2 olacak. Ekte teknik kitapçıktan göre bilirsin. Bundan sonra daire içindeki panellerin blok kodlaması yapman gereke bilir. Birde bağlantılar dan eminsen olacak inşallah.
  13. Audio görüntülü diyafon daire'ye ayarlama

    Problemi çöze bildinizmi?
  14. 2 kameradan 60 sn de bir görüntü alma.

    Selamun aleykum ustalar kamera kayıt cihazım da kamera için yer olmadığında dolayı 5. Kamerayı şu şekilde kullanmak istiyorum. Aynı bölgede fakat farklı açılara bakan 2 kameram kayıt cihazına 1 dk ara ile görüntü gönderecek yani 1 dk 4. Kamera sonra görüntü kesilecek be sıra 5. Kameraya gelecek...
  15. Audio diyafon çalışmıyor

    Selamun aleykum konuştuğumuz gibi bence senin panel arızalı garantisi dolmadı ise audio nun internet sitesinde teknik destek kısmı mevcut oradan yardımcı olurlar. Sıfır panelle para vermeden önce garanti kısmından çözmeye çalışsan daha iyi olur.
Geri
Üst