gittar kullanıcısının son içeriği

  1. Lazer Cnc Makine tavsiyesi

    Hobi amaçlı lazer cnc almak istiyorum. Kesim alanı 50-60 cm olabilir. Kesim de kullanacağım malzeme genellikle ahşap olacak. en fazla 8mm kalınığında. Ebay de 3000USD kargo dahil makine buldum ama gümrük+bakım+garanti problemleri yüzünden Türkiye den almak istiyorum. Konu ile ilgili bildiğiniz...
  2. CNC Routerda Kullanılan Bıçaklar Hakkında?

    Hobby için yaptığım cnc tezgahım bitti sorunsuz çalışıyor. Ancak frezede kullanılcak bıçaklar konusunda hiç bir bilgim yok. Kullandığım Freze dremel 4mm ye kadar uç takılabiliyor. Sormak istediğim hangi malzemede hangi bıçaklar kullanılır. PVC ve 4mm kontraplak kesmek istiyorum.
  3. Mach3 Kullanımı

    Mehmet Beyin mach3 ile ilgili yardımları sayesinde CNC tezgahı bitirdim. Testde de başarılı bir sonuç aldım. Ancak Artcam da hazırladıklarım kesim aşamasında çok yavaş ilerliyor. Mach 3 den motor ayarlarınıda yaptım. Ölçü de de bir probnlem yok. Kesimin daha hızlı çalışması için ne yapmam lazım.
  4. Mach3 Kullanımı

    Mehmet bey 24 v power kaç amper almalıyım?
  5. Mach3 Kullanımı

    mehmet bey çok teşekkür ederim ilginize. 24 v power alıp deneyip haber vereceğim. Başka sorularımda olabilir. Birde power takılı değilken sürücü kartındaki ışıkların hepsinin yanması normal mi?
  6. Mach3 Kullanımı

    mail gönderdim. ilginiz için teşekkürler
  7. Mach3 Kullanımı

    Masaüstü PCI I/O Slink marka SL PPO1. Step motoroları 23lm c355-6v 12v power kullandım. Topraklama mevcut ne olduğunu anlamadım.
  8. Mach3 Kullanımı

    Merhaba Arkadaşlar Hobi olarak CNC yap0maya karar verdim. Tezgah nerede ise hazır. TB6560 sürücüyü test amaçlı denemek istedim ama motorlardan hiç bir hareket alamadım. Bilgisayarımda LTP bağlantı noktası olmadığı için harici alıp taktım. MACH3 kurulu bilgiyarımda sürücü aldığım yerden (EBAY)...

Yeni mesajlar

Geri
Üst