endersword kullanıcısının son içeriği

  1. merkezı uydu sistemi

    neden mutlak sonlu olmak zorunda bizde iki tane kaskad peşpeşe çalışıyor ve bu çalışmasına engel olmuyor.Sebebi nedir,bu şekilde çalışması ne gibi bir sıkıntı yaratabilir.
  2. Arçelik, Beko Çamaşır ve Bulaşık Makinaları Test Programı

    Prosestat aşağıdaki resimdeki gibidir.5 adet ayarlanabilir vida var.Sağ en alttakini en sona kadar saat yönünde çevirdim su bayağı arttı,ancak soldaki ilede bir kaç tur attım,soldaki ne işe yarar bilen varmı,şimdide yumuşatıcıda aşırı su alıyor,durulama suyu kadar su alıyor,burdaki ayar...
  3. Arçelik, Beko Çamaşır ve Bulaşık Makinaları Test Programı

    Prosestat seçeneği deneyeceğim ama ne kadar artırır ki,ben ilave 10-14 litre arası koyuyorum,diğer bahsettiğiniz hortum seçeneğinide biraz açarmısınız.
  4. Arçelik, Beko Çamaşır ve Bulaşık Makinaları Test Programı

    makine programındaki gibi su aldıktan sonra 2 kova suda biz ekliyoruz nerden baksanız 10-14 litre arası bir ilave su ve ancak makinede istediğimiz yıkama kalitesine ulaşabiliyoruz,bundan dolayıda eğer programda bu mümkün ise programdan değiştirip su taşıma ilave etme derdinden kurtulalım diye...
  5. vaviyen anahtar bağlantısı

    DC(12-24 v) den 220V tetik verecek bir röle söyleyebilirmisiniz arkadaşlar
  6. Arçelik, Beko Çamaşır ve Bulaşık Makinaları Test Programı

    mc68hc705b16n epromu olan 2005 model bir arçelik çamaşır makinem var,bunun yazılımından su alma miktarını değiştirmek mümkünmüdür?bunu kime nerde yaptırabilirim bilgisi olan varmıdır.Veya su alma miktarı ile oynayabileceğim ev tipi bir makine bilen varmıdır?
Geri
Üst