Doğan kartal kullanıcısının son içeriği

  1. Doğan kartal

    keypenk motoru kumanda ile start almıyor

    Yavuz bey kahverengi ve mavi kablolar yerine tam oturmamış kısa devre olmasın allah korusun. Sorun büyük ihtimalle kumandadadır.
  2. Doğan kartal

    10watt lık bas'ı araçta çalıştırma

    Sistem gayet verimli çalışmakta yardımcı olan ustalar için teşekkürler.
  3. Doğan kartal

    Bilgisayarlı makine imalatı hakkında herşey

    Bilgisayarlı makine imalatı hakkında herşey
  4. Doğan kartal

    CNC Mdf Kesimi

    Kullandığınız freze ucunun malzemesi nedir? 2 ağız mı 3 ağız mı? Helisel uc mu düz uç mu? Frezeleme yaparken mutlaka kaba telaşı uzaklaştırmak zorundasınız yoksa bıçak ömrü çok kısa olur. Video yanmıyor demişsiniz ama talaşlar yanıyor gibi geldi banada.
  5. Doğan kartal

    10watt lık bas'ı araçta çalıştırma

    Serkan bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim kablo üzeri cam sigorta yapacağım inşallah. Sistemi anahtar ile açıp kapama ekleyeceğim. LM2596 devresi sizce sıkıntı yapmaz değilmi daha önce hiç kullanmadım araştırma yaptım malesef bulamadım. Hayırlı akşamlar.
  6. Doğan kartal

    10watt lık bas'ı araçta çalıştırma

    12v kontak açıldığında çakmaklığa gelen elektrik. Araba çalıştığında 14 v kadar çıkıyor. Bugun LM2596 devresi satın aldım. Henüz denemeye fırsatım olmadı yarın deneyeceğim. 9v vermem gerekiyor sanırım trafo 9 volt. Anfi entegresini malesef göremiyorum kutu içinde bölümde gizlenmiş kırmam...
  7. Doğan kartal

    10watt lık bas'ı araçta çalıştırma

    Hocam söktüğüm trafo üzerinde watt yazmıyor fakat hoparlör üzerinde 10w yazıyor.
  8. Doğan kartal

    10watt lık bas'ı araçta çalıştırma

    Merhaba arkadaşlar Elimde 10 watt değerinde bass var arabada çalışıtırmak istiyorum. Çakmaklıktan 12v aldım bass içindeki trafoyu söktüm bağladım cihaz çalıştı. teybi ile bağlatısını yaptım benim için ses gayet güzel fakat sorunlar mevcut. Bütün bu denemeli araç çalıştırmadan yaptım araç...

Yeni mesajlar

Geri
Üst