Bedooo kullanıcısının son içeriği

  1. Xbox360 ve Psp2004 Satılı ya da Takas(İst)

    Not:orum yöneticiler kusura bakmayın ikinci el bölümünü bulamadıgım için buraya açmayı uygun gördüm ----------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar elimde xbox360 2006 model daha önceden 3k dan tamir görmüş makina şu an herhangi bir sorunu...
  2. Su Gücünden Elektrik Üretmek!

    Su miktarını ne kadar olduğu aslında o kadarda önemli değil micro hydro türbinler mevcut ebaydan bakabilirsiniz ya da googleden kontrol edebilirisiniz.Yüklenme konusuna gelince eyer proje büyük degilse sadece 1daire ya da köy evi gb.Akü grubu ile enerjiyi depolayıp kullanabilirsiniz.
  3. Arçelik Leydi 3440 Yardım!

    Yok,istanbulluyum.İlginizden dolayı teşekkürler
  4. Arçelik Leydi 3440 Yardım!

    Zaten şemasını bulmakda sorun yaşıyorum.Bulsam emin olun buraya mesaj açmazdım.Teknik kısmına gelince elektrik teknikeriyim sorun olmaz ama başdan savma rasgele iş yapmak istemiyorum şema ya da bilen birisinden bilgi almak istiyorum.Saygılarımlar.
  5. Arçelik Leydi 3440 Yardım!

    Kablo ağacı dan kastettiğiniz nedir?Baglantılarını kendim yapmak istiyorum.Malzemeler mevcut ama işte nereye bağlanması gerektiğini bilmiyorum.
  6. Arçelik Leydi 3440 Yardım!

    Kablolar mevcut değil yeni baglantı yapmam gerekiyor
  7. Arçelik Leydi 3440 Yardım!

    Arkadaşlar, elimde Arçelik Laydi 3440 var daha önceden beslediğim pet hayvan yüzünden makinenin alt tarafdaki kablo bağlantıların hepsi koptu.Makineyi yeniden kullanmak istiyorum ama bağlantıları çözemedim bu konuda resimli ya da tarif edebilirmisiniz?
  8. Gemi Elektriği ile İlgili Sorular & Dökümanlar

    Herkese selam,bir hafta önce bende gemiden indim siz siz olun iyicene düşünmeden deniz tutmasını tatmadan bu işe kalkışmayın:D2,5 ay dayandım ondan sonra böyle iş olmaz olsun diyerekden ayrıldım.:D İş yoğunlugu bir yana bu meslek denizden dolayı çekilmez.Denizci olmayı düşünenlere benden uyarı :D
  9. elektrik servis sistemleri ders notu

    Baglantı kesiliyor.Bunun yanı sıra dosya 210mb,200mb ta kadar upload yapılabiliyor anladıgım kadarıyla,4 shared de yüklemek için üye olmak zorunlulugu varmı?Bunun dışında başka upload yapabilecegim siteler mevcutmu?
  10. Yg de tecrübe edine bilmek için kurs varmıdır ?

    Var diye biliyorum nerden çıkarıyorum diyorsan bedaşda staj yapmakda olan bir yakınım ilerde çalışmak isterse kursa gönderceklerini söylemişler
  11. elektrik servis sistemleri ders notu

    Bende var ama upload yapmam için bana yol göstermelisin?
  12. Gemi Elektriği ile İlgili Sorular & Dökümanlar

    Pardon arkadaşlar daha önce yazdıgım mesajı okudumda, sadece tanıtım yeterli
  13. Gemi Elektriği ile İlgili Sorular & Dökümanlar

    Biraz önce gemide çalışan yakınımla konuşma fırsatı buldum gemideki elektrikçiden ögrendimiz kadarıyla gerek yok,tanıtım ve işlemleri yeterli.
  14. Gemi Elektriği ile İlgili Sorular & Dökümanlar

    Petrol ve kimyasal stcw dedigin tanıtım ve işlemlerimi kastediyorsun?Çünkü sadece iki farklı sertifika var biri tanıtım ve işlemleri,tantım herkesde mecburi ama diğeri zabitanlar ve operasyonlarda görevli olucak tayfa için lazım normalde tayfayı kapsamıyor.İstek olursa ama dedigim gibi yardımcı...
  15. Gemi Elektriği ile İlgili Sorular & Dökümanlar

    Hoşgeldin,ama ben cüzdanı Elektrik Zabiti olarak çıkartıcam yardımcı zabitan sınıfınında olarak görülüyorum,işlemler alması gerekli diye okudum sitede ama kursda gerek olmadıgı söylendi.
Geri
Üst