Arçelik Leydi 3440 Yardım!

Bedooo

Üye
Katılım
12 May 2009
Mesajlar
30
Puanları
1
Arkadaşlar, elimde Arçelik Laydi 3440 var daha önceden beslediğim pet hayvan yüzünden makinenin alt tarafdaki kablo bağlantıların hepsi koptu.Makineyi yeniden kullanmak istiyorum ama bağlantıları çözemedim bu konuda resimli ya da tarif edebilirmisiniz?
 
kopan kabloların kalınlığına ve rengine bakarak bağlantılarını yapabilirsiniz.kolaygelsin
 
Kablolar mevcut değil yeni baglantı yapmam gerekiyor
 
hiçmi kablo yok, yoksa belli bir bölgenin kaboları yok?hiç yoksa kablo ağacı nı tedarik edip cihazınızı çalıştıra bilirsiniz.
 
Kablo ağacı dan kastettiğiniz nedir?Baglantılarını kendim yapmak istiyorum.Malzemeler mevcut ama işte nereye bağlanması gerektiğini bilmiyorum.
 
sevgili arkadaşım ilgili makinenin bir kablo bağlantı şemasını edinerek şemaya göre bağlantıları yapmalısın yoksa burda şu kabloyu buraya şu kabloyu buraya tak diyemez desede makinendeki kablo renkleri tutmayabilir sonra az çok şema okuyabilmen ve makine kompenenterini bilmen gerekiyor...
 
Zaten şemasını bulmakda sorun yaşıyorum.Bulsam emin olun buraya mesaj açmazdım.Teknik kısmına gelince elektrik teknikeriyim sorun olmaz ama başdan savma rasgele iş yapmak istemiyorum şema ya da bilen birisinden bilgi almak istiyorum.Saygılarımlar.
 
ankarada isen yardımcı olmaya çalışıyayım
 
Yok,istanbulluyum.İlginizden dolayı teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst