BAGANA kullanıcısının son içeriği

  1. BAGANA

    Yetiştirilmek Üzere Otomasyon Ürünleri Satış Sorumlusu

    Arkadaşlar selamlar; İstanbul Anadolu yakasında faaliyet gösteren firmamıza genç beyinler alınacaktır. İlanımız aşağıdadır. İlgilenen arkadaşlar cv'lerini [email protected] adresine gönderebilirlerse seviniriz. Genel Nitelikler; Endüstriyel Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren Des...
  2. BAGANA

    Çoklu fan motoru uygulamasında termiklerin atması

    Bu uygulamada kablo mesafenizin fazla olmasından dolayı motor tarafında gerilim düşümü oluşuyor olabilir. Bunun neticesinde motorlar akıma asılıyor olabilir. Benim size tavsiyem tetikleme frekansını 4kHz yapıp, Sürücü çıkışına şok bobini koymanızdır. Bu gibi birkaç sıkıntılı işi bu şekilde...
  3. BAGANA

    110kw hiz kontrol cihaz secimi

    Mekanik olarak 2 motor birbirine bağlı ise, tek bir toplam akım kadar sürücü kullanmanızı tavsiye ederim. Fuji electric tavsiye edebilirim. Fiyat bilgisi isterseniz görüşebiliriz. Kolay Gelsin.
  4. BAGANA

    frenic 5000 G9S

    F02 VE F11 parametrelerinin ikisini de arttırman gerekiyor. Kolay gelsin.
  5. BAGANA

    invt CHE100a-A Sürücü Hakkında

    S1... İleri Start S2... Geri Start AI1 (orta uç), GND ve + 10 V (Yan uçlar) F00.01: 1 F00.07: 1 F05.01: 1 F05.02: 2 Kolay gelsin.
  6. BAGANA

    frenic loader3 ile parametre yükleme sorunu

    İki cihaz arasında versiyon farkı olduğundan dolayı bu hatayı veriyor olabilir. cihazların versiyonlarnı yine frenic loader programından bakabiliriniz. Kısa yol olarak da cihazdan cihaza panel yoluyla kopyalama yapabilirsiniz. ( 7 Copy)
  7. BAGANA

    VFD SEÇİMİ HAKKINDA

    750 w senin işini görür. sonuçta sürücü akımı 4,3A ise senin motorunu rahat rahat sürer. fazla para vermene gerek yok. Kolay gelsin.
  8. BAGANA

    2.5 KVA Vinç için sürücü önerileriniz ?

    Fuji Electric kullanabilirsin. Sıkıntı yaşamazsın. Kolay Gelsin.
  9. BAGANA

    160 kw motor sürücü tavsiyesi..

    Kompresör Uygulamaları için Emotron FDU Serisi Ürünleri kullanabilirsiniz. IP54 Koruma, Dahili EMC Filtre ve Şok bobini. Fiyat olarak da biraz daha uygun isveç menşeili bir üründür. Kolay Gelsin.
  10. BAGANA

    önemli

    İnvertörlerin kendi içinde PLC fonlsiyonu olan ürünlerden kullanarak bu işi yapabilirsin. invt marka ürünlerde dahili PLC özelliği bulunmaktadır. 16 adımda istediğin yön, süre ve hızlarda çalıştırabilirsin. Kolay Gelsin.
  11. BAGANA

    FUJİ HVAC SÜRÜCÜ FAN UYGULAMASI YARDIM

    Hesaplamalarınız doğruysa 1 motordan elde etmiş olduğunuz tasarrufu 5 ile çarpabilirsiniz. ( Aynı çalışma şartlarında ise). Fuji electrıc doru tercih. Kolay Gelsin.
  12. BAGANA

    Ekipman önerisi.

    Selamlar; Bu sistemi sadece sürücü ile çalıştırablirsin. Çünkü Softstarter ürünlerinde devir ayarı yapamazsın. Maksimum 1000 devir diye bir referans giremezsin. Düşük devirlerde yüksek performans istiyorsan Fuji Mega serisi ürünleri tavsiye edebilirim. Kolay Gelsin. İyi çalışmalar dilerim.
  13. BAGANA

    plc analog çıkış ile motor kontrol

    invt CHF100A ürünlerinde AI1 ve GND uçlarına bağlayarak cihazını 0-10 V ile sürebilirsin. P0.07 Parametresini 1 yapmayı unutma. Kolay gelsin.
  14. BAGANA

    inverter paremetreleri ve motordaki ses sorunu

    Faz koruma rölesini invertör için mi kullanıyorsunuz?... Tetikleme frekansı arttırdığınız zaman elektromanyetik yayılım artar, Sürücü akım kapasitesi düşer. Bunlar dez avantajlarıdır. Aklınızda bulunsun. Sistemi komple incelemek gerekir.
  15. BAGANA

    inverterlerde frekans düşürme sorunu

    Fanlar karesel yüklerdir. Devri düşürdüğünüz zaman karesel olarak akımın düşmesi gerekir. Devri düşürdüğünüzde akım yükseliyorsa, Motorunuzun mekanik bir problemi olabilir. Normal şartlar altında 0,5Hz e kadar sağlıklı bir şekilde düşürebilirsiniz.Bilginize..
Geri
Üst