aydoğan kullanıcısının son içeriği

  1. svd ig5a-4 sürücüsü start stop

    arkadaşlar svd ig5a sürücüsüne bağlanacak olan start stop anahtarı kalıcı tipmi olması gerekli detaylı bilgi verebilirmisiniz. teşekkür ederim.
  2. ARÇELİK 3320 SA HIZLI DEVİR (SIKMA) ÇALIŞMIYOR YARDIM!!!

    Arkadaşlar makina normal çalışıyor fakat sıkmaya gelince duruyor öyle kalıyor suyu pompa kademesine getirip boşaltıyoruz. Sorun nedir acaba lütfen yardım edin.
  3. 24 X 10 KW REZİSTANS PANOSU

    Merhaba arkadaşlar... 24 adet 10 kw rezistans için nasıl bir pano hazırlamalıyım. Isı kontrollü olacak. kontaktör,bara,sigorta ve pano içi kablo kesitleri nasıl olmalı. yardımlarınız için teşekkür ederim.
  4. Demirdöküm Kombi Kart Arızası

    2 yıl önce benimde demir döküm kombinin kart arızalandı. söktüm bostancıda bir yere 6o tl yaptırdım. 2 yıldır sorun yok.
  5. kombi beyni ikinciye yandı...zarar 600TL Kim suçlu?

    hukuk mahkemesine git 300 tl yatırıp bilirkişi getirtiyosun. gerisi mahkeme süreci....
  6. Buzdolabı Motoru Çalışıyor ama Soğutmuyor

    büyük bir ihtimalle gazı kaçmıştır.
  7. 2(faz-nötür) ve 4(3faz-nöt kutuplu şalter/sigorta nerde kullanılılır/kullanılmalıdır?

    Bu dediğin şalter ancak kaçak akım rölesinde olur.Her türlü ana hat üzerinde bu kaçak akım rölesinin kullanılması insan sağlığı güvenliği açısından gereklidir.
  8. kombi bağlantı

    kombi için 4 A sigorta kullanmalısın.kombiden gelen kahve kabloyu faza,sarı kabloyu nötr'e bağla. sarıyeşil kablo topraklamadır. kombide elektronik kart olduğundan bu ucu nötr hatta bağlaman sakıncalıdır.
  9. DİGİTAL TRİFAZE SAYAÇ BAĞLANTISI HAKKINDA!!!

    MERHABA ARKADAŞLAR. Digital trifaze sayaçlar faz girdi faz çıktı sırası ile bağlanır. R,S,T fazları girer ve çıkar.Bir şarküterinin sayaç girişinde kablonun birinde (çıkış) yüzeysel olarak izalasyonun yanmakta olduğunu gördüm. sigorta kutusundan dağıtımına baktım ve tek faz ile tüm soğutucu...
  10. motor ve redüktör secimi

    şimdi bu malzemeyi göbekten rediktöre bağlayarak mı döndürceksin? yoksa göbekten sabitleyip çevresine dişli yada zincir takıp rediktör tahriki ilemi çevireceksin?
  11. kompç panosu yapmam gerekiyor?

    arkadaşlar komp. hakkında pek bilgim yok. çalışan sistem var inceledim . tesisat basit. motor güçleri yaklaşık 60kw olan bir işletmeye komp. panosu yapmak istiyorum. elimde bir yerden söktüğüm pano var. akım trafoları 100a kompact şalteri kond. reaktif güç kon. rölsi falan var. kurulu düzen...

Yeni mesajlar

Geri
Üst