06SCT kullanıcısının son içeriği

  1. Alarko serena kombi 60 arızası Hkk.

    Alarko kombi serana modeli 60 arızalı verirse önce kombi içindeki suyu boşalt sirkulasyon pompası arkasındaki büyük vidalı çıkarıp içeride bulunan küçük vida ile pompa milini hareket ettirin.mil normal hareket ediyor ise tekrar vidayi yerine takın. Sonra solda altta arkada siyah kutu içinde...
  2. Beko 9042 buzdolabı sustu

    Slm arkadaşlar Beko 9042 marka no frost buzdolabı gece elektrik kesintisinden sonra arıza yaptı.Dolap üzerindeki göstergeler çalışmıyor.Kartı söküp kontrolettirdim kartın sağlam olduğunu söylediler.Bu konuda acil olarak yardıma ihtiyacım var.Kocaeli den yardımcı olabilirseniz tel: 532 5916954...
  3. Beko buzdolabı hkk bilgi

    Slm arkadaşlar Beko 9042 nofrost dolap ekranında F8 ariza kodu ara sıra gorunuyor.Bunun ne anlama geldiğini ogrenmek istiyorum.Birde dolabımın iyi sogutma yapmadıgını düşünüyorum.dolap gazı nasıl kontrol edilir.bu durumda gaz ilavesi yaptırmak gerekir mi.Yardimlarinizi bekliyorum.
  4. Beko buzdolabi hkk bilgi

    Slm arkadaşlar.Beko 9042 nofrost buzdolabımın ekranında ara.sıra F8 yazısı görünûyor.bunun ne anlama geldigi konusunda yardım istiyorum.Birde buzdolabımın iyi sogutmadığını düsûnüyorum.dolabın gazını ölctürmek gerekirmiş.Bu konu da.yardımcı olursanız sevinirim..
  5. Bosh SGS 23E02 EU bulaşık mak. arızası

    Ali0134 arkadaşım senin.dedegin gibi ariza kart resetlemesinden kaynaklanıyormuş.Bosh ana merkezi aryinca kartın nasil resetlenecegi hakkinda bilgi veriyorlar.herkese tesekkurler:)
  6. Bosh SGS 23E02 EU bulaşık mak. arızası

    ali0134 arkadaşım kartı resetle derken neyi kast ettin bir de taban switch i nerededir.Yardımcı olursan sevinirim - - - Updated - - - Maalesef hocam arızayı çözersem sizide bilgilendireceğim.
  7. Bosh SGS 23E02 EU bulaşık mak. arızası

    Slm arkadaşlar ; Bosh SGS23E02EU bulaşık makinamda musluk göstergesi yanıyor.makinayı çalıştırdığımda su alıyor ve boşaltıyor.Yıkama pozisyonuna geçmiyor.Makina içine el ile su koyduğumda makinayı çalıştırıyorum.İçindeki suyu dışarı atıyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
  8. Kombi gaz valf bobin arızası

    Arkadaşlar arızalı parçayı pnömatik vanalarda kullanılan valf bobiniden temin edip arızayı giderdim.Kombi tamircilerine kalsak yandık.15TL ye bobini aldım.Şimdilik sorun yok..
  9. Kombi - Vaillan Turbo Max Ateşeleme Arızası

    Arkadaş evet sen in arızanın aynısı ben yaşadım.Benim kombide devreye giriyor fakat gaz gelmediği için ısıtma yapmıyordu.Senin kombideki sorun kesinlikle gaz geçişini sağlayan elektro valf(selenoid valf)arızalı.Elektro valfin yerini bulursan öncelikle kombi enerjisini kesip elektro valfi...
  10. Kombi gaz valf bobin arızası

    Slm arkadaşlar.Eski DCD Baltur Primavera marka kombimin sisteme gaz vermiyi sağlayan selenoid valfin boboni yandı.Piyasada bu valfe ait bobin bulamıyorum.Arızalı bobin 220 V ve bobin kovan iç çapı 9,3mm.Bütün pnömatikçilere gittim fakat ellerindeki bobin iç çapı 8 - 9 mm.Arızalı bobini...
  11. Beko- LG klima problemi

    sn yasar 84 klimam çalışıyor.sorun soğuk havada (0 derece) sigorta attırıyor.Klima direkt sigorta attırıp devreye girmiyor.benim düşüncem hava belirli bir ısının altına düştüğünde gazın yoğunlaşarak kompresörün ilk kalkınma anında zorlanmasına mı sebep oluyor.vermiş olduğunuz cvp için teşekkürler.
  12. Beko- LG klima problemi

    slm arkadaşlar beko lg 14500 btu luk split klima kullanıyorum.benim sorunum 3 gün önce hava sıcaklığının 0'ın altına düştüğünde klimayı açtığımda sigorta attırması.Isıtma derecesini 18 dereye ayarlasamda sigorta attı.(sigorta 16 A)Daha önceleri aynı problem oldu fakat termostat değerini 18...
  13. Beko 72 TV Arızası

    televizyonun köşelerinde renk bozulması meydana geldi.televizyonu açma kapama düğmesinden kapatıp açtığımızda ekran rengi yeşil oluyor.30 dakika sonra renkler düzeliyor ama köşelerdeki renk bozulması aynı şekilde kalıyor.bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var.teşekkürler..
  14. Bosch WFO 2060 Arızası

    makina sadece sıkmada belirli bir devire çıkarken ses yapıyor.Sıkma tam devirde ses yok.Sonra sıkma bitince tambur durmaya yakın yine ses yapıyor ve duruyor.ayrıca mavibere önerin için teşekkürler.eski makinaların bilyalarını gözüm kapalı değiştiririm fakat bu makinaya gözüm yemedi.
  15. Bosch WFO 2060 Arızası

    Slm arkadaşlar bosh wfo 2060 max çamaşır makınası normal çalışırken herhangi bir ses gelmiyor.Fakat durulama sırasında devir biraz yükselince tıkır tıkır diye ses çıkarıyor.Sıkma sırasında bu ses miktarı daha da artıyor.Arka kapağı açtığımda tamburu çeviren kasnağın gevşediğini gördüm.Kasnağı...
Geri
Üst