Zafer bayrami

tmos

Üye
Katılım
6 Ocak 2007
Mesajlar
56
Puanları
1
Yaş
39
MuraTh, ŞaŞKıN, korkmaz_design, elektronikmuh, BuRçin., ufuk82, Mesut, blacktooth, muratcyber, volcanoos, PIC_achu adlı moderatörlere aşağıdaki mesajı gönderdim ;

"Sayın moderatörler,
Bugün 30 Ağustos zafer bayramı. Ancak sitenizde bununla ilgili hiç bir ibare göremedim. Belki ben dikkatli bakamadım. Önemsemediğinizi düşünmek istemem doğrusu.
Teşekkürler."

Ancak kimseden yanıt alamadım...
 
sn. tmos


Yanıt alamamanızda bu kadar afişe edilecek bir sorun göremedim doğrusu. Hepimiz İş yerinde çalışan insanlarız mesela ben arıza yüzünden 18 saattir çalışmaktayım ve fırsat bulamadım.

Ayrıca madem bu kadar önem gösteriyor ve üzerinde duruyorsunuz o zaman bayram tebriğiyle ilgili bir konu açın ve mesajınızı yazın.Tebrik mesajı için site yönetiminden izin almanıza gerek yok.

Hayat bazen insana hayatında unutmaması gereken bir çok şeyi malesef unutturuyor.

Kolay Gelsin
Saygılarımla
 
Sn.Burçin,
Yanıtınız için size teşekkürlerimi sunarım.
Evet ülkemizde yaşam koşullarımız oldukça ağır. Ama yine de diğer pek çok dini ve milli bayram ve günlerimizde olduğu gibi "sitenin açılış sayfasında" kısa bir cümleyle bu zafer bayramına da yer verilmesini dilerdim. Bu, bir kişinin duyarlı olup tebrik mesajı başlığı altında yazı yazmasından daha anlamlıdır diye düşünüyorum. Bir milletin var veya yok olmasıyla ilgili bir gün unutulabilir, insanlık halidir. Kişiler iş yoğunluğundadır, rahatsız da olabilir, tatilde de olabilir. Bunlar önemli değil, olabilir.
Ama sol tarafta
"Bunlar ne demek? okay, oke, yes,yeah,no, nein, hello, hi, bye bye asi u. Türkçe konuş" yazıyor. Peki moderator ne demek??Yok mu onun Türkçesi? Onu da mı unutuyoruz? Sonra da ithal malları değil de yerli malları kullanalım arkadaşlar diye forum açıyoruz.
Dışarıya çok kötü bağımlı olmuşuz. Yabancılar nerdeyse tüm değerlerimizi belirliyorlar. Şimdi Ramazan var, orada da kolayla iftar açmamız için reklamlar çıkacak. Bizim olan değerler hep unutturuluyor. Duyarlılığım o nedenledir.
Tabi "moderator" arkadaşların rumuzlarını yazmamalıydım, o nedenle özür dilerim, sizlere haksızlık oldu. Ancak anlayışınız için de teşekkür ederim, saygılarımı sunarım.
 
sn.tmos

Rumuz yazmak inanın önemli değil önemli olan şey bazı sorunları yada eksikleri insanları kırmadan ve rencide etmeden belirtmektir.

Yoksa benim yada başka bir yönetici arkadaşın rumuzunu yazmışsınız sorun olmaz. Nedir bu dışa dönük rütbeler demişsiniz. Bu ve bundan önceki mesajlarıma dikkat ederseniz "moderator" ibaresini hiç kullanmadım ,kullanmamda ama bunlar kullandığımız web server'ın oluşturdu otomatik sıfatlardır.Bu yüzden bizim elimizdende pek fazla bir şey gelmiyor.



Kolay Gelsin...
Saygılarımla...
 
7/24 forumu takip edemiyoruz
bu şekilde konu açmanız hiç hoş olmamış
serbest konular bölümünde bayram tebriği ile ilgili yeni konu başlatabilirdiniz.
 
MuraTh ' Alıntı:
7/24 forumu takip edemiyoruz
bu şekilde konu açmanız hiç hoş olmamış
serbest konular bölümünde bayram tebriği ile ilgili yeni konu başlatabilirdiniz.
Anlaşılan hala ben ne dediğimi anlatamamışım. Bir milletin varlık veya yokluğuyla ilgili bir günü unutan her herhangi bir yayın organı da HATIRLANMAYA LAYIK DEĞİLDİR. Ayrıca biraz eleştiriye açık olmalılısınız.
 
Ben de bu siteyi tarayıcımdan kaldırmak zorundayım. Yaklaşımlarınız prensiplerime uymuyor . Her zaman siz bir üyeyi yasaklayacak değilsiniz, başkaları da sizi yasaklayabilir.
 
Yeni geldim, açtığınız konuyuda gönderdiğiniz özel mesajıda yeni okudum.

Şimdide ben sorayım ;

Bölüm yöneticisi arkadaşlarımızın forum sayfasına tebrik mesajını yazacak yetkileri olmadığını ve Admin - forum yöneticilerinin gelmesini beklediklerini biliyormuydunuz ?

Bu forum zannettiğiniz gibi duyarsız bir kadro ile yönetilmediğini, Geçmiş günlerde forum ana sayfasına,böyle önemli günlerde tebrik ve kutlama mesajlarına yer verildiğini biliyormuydunuz ?


tmos ' Alıntı:
Ben de bu siteyi tarayıcımdan kaldırmak zorundayım. Yaklaşımlarınız prensiplerime uymuyor . Her zaman siz bir üyeyi yasaklayacak değilsiniz, başkaları da sizi yasaklayabilir.

Bizi ne ile suçluyor vede ne sebeple yasaklayacağınızı sanıyorsunuz ? Sitemize üye olmanız tamamen kendi çıkarınızadır. Üye olurken kimseyi kırmızı dipli mum ile çağırmadık ki,

Böylesine önemli günde, bu şekil konu açmak pek yakışık almıyor,

Biz kimseyi bu sebeple adına eleştri deyip sorguya çekmiyoruz.

Buyrun sizi böyle alalım ;

https://www.kontrolkalemi.com/forum/serbest_konular/zafer_bayraminiz_kutlu_olsun-t35394.0.html;new
 

Forum istatistikleri

Konular
128,233
Mesajlar
916,013
Kullanıcılar
450,033
Son üye
Demir12312

Yeni konular

Geri
Üst