Yardım - Kabul etmeli miyim?

Katılım
10 May 2008
Mesajlar
84
Puanları
1
Yaş
37
İstanbul'da ikamet eden yeni mezun bir elektrik mühendisiyim. TEDAŞ işlerini (şehir altyapı: trafo, yeraltına kablo çekme, vs...) hâlleden bir inşaat şirkertinin Çanakkale şantiyesi için teklif aldım. Başlangıç ücreti 1400 tl.

Önemli olan başlangıç ücreti veya nerede olduğu değil; fakat, TEDAŞ yönetmeliklerine uygun olarak yetiştirilecek mühendis arıyorlar ve yaptıkları iş de bu. Yarın öbür gün kariyer olarak bu işin sonu parlak mı? Siz olsanız kabul eder miydiniz?

Ben de aslında şantiye proje/saha mühendisi olmak istiyorum; ama daha ziyade residans, alış-veriş merkezi tip yerlerde... Bu tür bir şantiyenin, o tür şantiyeler için bir referans oluşturacağına dahil şüphelerim var!...

Kararsızım... düşünceleriniz?

Bu arada 23 yaşındayım; burada 25 yazıyor ama... neyse...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşım Para konusunda br şey söyleyemem ama Çanakkale güzel şehirdir.(ben oralıyım)
Senin yerinde olsam kabul ederdim.Bazı şeyler saha ortamında daha hızlı öğrenilir.
 
Merhaba
Ben amatörüm,ama hayat dersi verecek kadar da yaşlıyım.Siz benim en küçük çocuğumdan bile küçüksünüz .1-TEDAŞ'ta hemen işe başlayın.(askerlik bitti ise)2-ücreti insan kendi belirler siz ne kadar aranılan ve de siz olmazsanız işlerin ne kadar aksayacağını bilen müessese hakkınızı verir aksi taktirde zarar eder.Dolayısı ile bir yerden mutlaka başlayın.ALLAH yolunuzu açık etsin.Başarılar.
 
bunu bir yardım olarak kabul et,çanakale türkiyede yaşayabileceğin en iyi illerden biri,her şey ucuz.sebze meyve kira ne istersen.kısa ve uzun süreler barınılabilecek
süper bir kent.işinde varsa en iyi çözüm.malum işsizler için her yer cehennem.
 
Bugün sahada çalışırsın yarın tribüne geçersin kariyerinide göstereceğin performans belirler.Bugünkü ortamda genç mühendislere pek teklif gelmiyor e, seninde bir yerden başlaman gerekiyor bence bu teklifi değerlendir.Uzun saha çalışmalarının sonunda tedaşın herhangi bir bölgesinin müdürü olmanda kuvvetli bir ihtimal.Bence güzel bir kariyer.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst