xinje plc

cedric1990

Üye
Katılım
31 Ağu 2010
Mesajlar
206
Puanları
1
merhaba ;
xinje plc nasıldır kullanan arkadaslar olumlu olumsuz taraflarını yazabılırmı ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Xinje plc'yi yaklaşık 3 senedir kullanıyoruz herhangi bir arıza durumu ile karşılaşmadığımızı öncellikle belirtmek isterim. Programlama açısından deltaya yakındır ama deltadan daha iyi olduğunu söyleyebilirim ama delta gibi türkçe dökümana sahip değildir. Programlaması kolay ve basittir. üzerinde 400Khz pulse çıkışı mevcuttur.Piyasada bulunan bu plc grubunda ki en iyi pulse çıkışlarından birine sahiptir.Programı ve dökümanları ücretsizdir. Sitesinde örnek uygulamalar bulunur.Uygun fiyata alınabilcek bu ürünün fiyatına göre olumsuz tarafıyla karşılaşmadım.Orta ölçekli otomasyon için uygundur.
 
Sayfasında bilgi bulmak çok zor. aşağıdaki linkte olduğu gibi birçok bölümde "NONE" yazıyor.

XINJE
 
bence XINJE Üretim hataları olan bir plc , enterferans sorunları var tavsiye etmem , gidin DELTA alın aralarındaki fiyat farkı 3- 5 dolar değmez XINJE almaya, Çin mali bir plc Allaha emanet , DELTA almanızı tavsiye ederim heryonden daha iyi ,
 
Sn electroniceng sizin bahsettiğiniz ennterasan sorunlarla karşılaşmadığımı belirtmek isterim. Tabikide ürünün kullanıcılarda bıraktığı izlenimler farkındalıklar gösterir ama bunu, keşke enteresan hataların neler olduğunu belirtseydiniz açıkçası bende merak ettim.
 
" tepe otomasyon " ben ve tanıdığım en az 2 firma bu ürünü kullandık , ve ben bu sektörün içindeyim 1996 dan bu yana , xinje fiyat olarak delta plc ile aynı yerlerde aralarında çok az bedel farkı var , bu bedel farkı 3-5 dolar ve bence değmez çin malı XINJE yi kullanmaya , piyasada XINJE gibi LIYAN, FATEK ve DELTA var ve bence bu ürünler daha iyi XINJE bunların içinde en kötüsü
 

Forum istatistikleri

Konular
128,356
Mesajlar
916,972
Kullanıcılar
450,216
Son üye
omerfaruk58

Yeni konular

Geri
Üst