Wireless Baglantısında Sorun...(yardım)

clemency

Üye
Katılım
27 Eyl 2006
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
Sayın Grup uyeleri;
sahsıma ait bir laptop var windows XP Home kullanmaktayım.
Alt komsum wireless sistemi ile internete baglanıyor.Bende kendisiyle konustum baglantı sifresini aldım.ama ne yazıkki ben internete giremiyorum.
cevrimdışı çalışıyor.Bende çevrim dışı nı iptal edip tekrar baglanmaya çalıştım ama ne yazıkki arar gibi gibi yapıp baglanamadı.Sinyal gucu mukemmel diyor. Ag kuralım dedim.Kurmaya çalıştık ama gene baglanmadım.
Acaba sorun neyle alakalı olabilir.
Laptoptan wireless sitemine girip internete nasıl baglanılabilir? Adım Adım anlatabilirmisiniz?
şimdiden teşekkurler :)
 
bende laptop ta wireless sorunu yaşıyordum .sonra laptopun web sitesinden güncellenmiş driverleri yükledim şimdi sorunsuz çalışıyor. Driverleri güncellersen veya yeniden yüklersen sorunu çözersin sanıyorum
 
ne yazıkki driveri guncellledim ama hala internete giriş yapamıyorum.bu sorun neyle alakalı olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim...
 
Sayın clemency !

Laptop' taki wireless butonu açıkmı ?
Bazı laptoplarda buton vardır, bazılarında ise Ctrl tuşunun yanındaki Fn tuşu ile birlikte F2 tuşuna basmak gereklidir. Bu dediğim F2 tuşunun üzerinde wireless resmi var ise geçerli. Kolay gelsin.
 
Arkadaslar,
driveri guncellledim, wireless sitemine baglanmaktayım.sinyal gucu mukemmel demekte ama alınan paket sıfır gosteriyor.
alınan sıfır oldugundan dolayı internete girmeyebilir.
yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkurler... :)
 
clemency ' Alıntı:
Arkadaslar,
driveri guncellledim, wireless sitemine baglanmaktayım.sinyal gucu mukemmel demekte ama alınan paket sıfır gosteriyor.
alınan sıfır oldugundan dolayı internete girmeyebilir.
yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkurler... :)

bide alt komşunun evine in laptopunu götür bakalım yine girmeyecekmi..Bence sorun mesafe..Bendede aynı sorun var..İyi gösteriyor ama bağlanmıyor.Unutmadan bide şunu yazayım..Modemi haftada bir kez resetleyin ki tazelensin..Sorun bu da olabilir..
 
Şifreleme sistemini kaldırsın öyle dene. Giriyorsa sorun şifreleme sistemindediir. WPA-PSK yerine WEP seçersiniz ben vistada böyle çözdüm.
 
Teşekkurler FeRRaRi,
WPA-PSK yerine WEP seçtim ve sorunu ortadan kaldırdım. +1 puan senindir.
 
sabit dns belirttiğiniz zaman da sinyal mükemmel olmasına rağmen internete giremiyor.bi de vista ya da ie 7 kullanıyorsan internet seçenekleri/gelişmiş de ssl2.0 ve ssl3.0 seçilmiş olmalı.bir kontrol et
 
toshıba laptop var bende kablosuz modemli internet aldık. wirelessi açtığımda otomatik giriyor.çekiş gücü mükemmel diyor ama internete biraz girdikten sonra sayfa görüntülenemiyor diyor kablosuz ağlara baktığımda çekiş gücü hala mükemmel diyor fakat sayfa görüntülenemiyor. yardımınızı bekliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst