Wincc Kurulum Hatası

ufuk6767

Üye
Katılım
9 Şub 2014
Mesajlar
160
Puanları
1
Yaş
40
Konum
zonguldak
Wincc kurulum kurarken boyle bir hata veriyor bilgisi olan arkadaslardan yardimlarini bekliyorum saygılar
 

Ekli dosyalar

  • 1458235356621.jpg
    1458235356621.jpg
    45.8 KB · Görüntüleme: 105
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
kurmak istediğiniz programın üst versiyonunun bilgisayarınızda kurulu olduğu gibi bir şey diyor sanırsam çat pat ingilizce ile anladığım :))
 
ozman var olan programı guncelleme yapmam gerekecek sanırım
 
eğer gercekten bilgisayarında üst versiyonu kurulu ise bu programı kullanmıyorum ama mantıken üst versiyonu işini görmüyorsa kaldırıp alt versiyonunu kurman gerekebilir diye düşünüyorum genede bir bilene sormadan yapma istersen :)
 
anlayamadım kı cozum bulursam yazacam burdan suan mevcut programı update yapıyorum bakalaım nolcak :p:p
 
WinCC Professional kabiliyet olarak, Comfort ve Advanced serilerinden daha üstündür. Dolayısıyla kuruluma izin vememesi normaldir.

Bilgisayarınızda WinCC Professional kuruludur -ki diğer serileri kurabilseniz dahi elinize bir şey geçmez, üst model alt modellerin tüm özelliklerini kapsar-

Diğer ihtimal Prof. daha önceden kurulmuş ama silinmiştir. Ona rağmen bu hatayı veriyorsa Register'dan kalan verileri de silerseniz olacaktır. İnternetten bulabilirsiniz bu yöntemi.
 
Professional'in üst versiyonu olan advanced versiyonu PC nizde kurulu olduğu için kurulum yapamazsınız.
Dilerseniz öncekiyüklediğiniz versiyonu siliniz yerine professional kurabilirsiniz, onun dışında yeni yükleyeceğiniz pogramın sürümününde diğer mevcut sürümlerle eşlenik olması beklenir, onun haricinde yine programı çalıştırmanıza izin vermeyecek TIA portal. :(
 
aynen oyle ve hıc ugrasmayacagım dırekt panelle haberlestırecegım pc ıle falan ugrasmayacagım tskler arkladslar yorumlarınız ıcın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,331
Mesajlar
916,753
Kullanıcılar
450,174
Son üye
zemred

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst