Wincc C-script

elektrik55

Üye
Katılım
5 Şub 2009
Mesajlar
44
Puanları
1
Yaş
36
Arkadaşlar herkese merabalar...

Grafik sayfamda olayları global scriptle yapmak için sayfanın boş yerine gelip özellikler kısmından picture width alanına gelip c actionu şeçiyorum ve bana hazır olarak aşağıdaki
tanımlamayı hazır olarak veriyor.
#include "apdefap.h"
long _main(char* lpszPictureName, char* lpszObjectName, char* lpszPropertyName)

Yalnız çok basit bir kod yazsam bile sürekli hata veriyor.
Hata:Hata: main fonksiyonu bir değer ile dönemez.(main fonksiyonununun tanımlanması hazır olarak verildiğinden müdahalede edemiyorum.)

Bu konuda bilgisi oan arkadaşların yardım etmelerini bekliyorum. Ben arka planda çalışan c ile global script yapmak istiyorum. Bunu nerden yapabilirim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
yzadığın kodu buraya kopyalarsan daha kolay yardımcı olabilirim.
 
saolsın kardeşim ama hallettim gibi. Nesnelerin özelliklerine girip kod yazacağın zaman senden o özellikle alakalı bir geri dönüş değeri isteniyormuş. Örneğin nesnenin width kısmında c-code yazdığın zaman senden main fonksiyonu long tipinde bir geri dönüş değeri istiyor. return 1024;(istenilen bir değer) yazıp ondan sonra global scripti yazabildim...
 
hallettiysen sorun yoktur o zaman..:)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,876
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst