Whatsapp kapandı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde imei numaramı birisi kopyalamış.Çalışmaz oldu. BTK 120 Şikayet ettim ama diğer imei numarasını kullan dediler.
Onu kopyalarsalar telefon kullanılmaz olacak.
 
IMEI kopyalandıysa faturasını ibra etmek gerekiyor diye biliyorum. Bir yıl kullanılmaya kapatılan imei'ler için e-devlet üzerinde baş vurup açtırılabiliyor.
 
IMEI kopyalandıysa faturasını ibra etmek gerekiyor diye biliyorum. Bir yıl kullanılmaya kapatılan imei'ler için e-devlet üzerinde baş vurup açtırılabiliyor.
e-devlet üzerinde bulamadım ben başvuru için bağlantı. Cimere yazdım.
Birde sürekli kullandığım sim kartı soketinin imei numarası kopyalanmış.
Diğerine taktım ama onda da korku başladı.
Bir sene kullanılmayan imei numaralarını başkalarına mı satıyor acaba devlet? anlamadım gitti.
 
Grubumuz<dakı bir arkadaşımızında kapanmış. otomatik olarak grupdan ayrıldı. Bizde, neden ayrıldıgına dair yorumlar yapmışdık. Demek bugünlerde yogun bir işlem.
 
IMEI kopyalansa da fatura varsa sorun olmamalı. Otomatik kapanma durumunda 3g vinn modemi öncesinde kullandığım hat numarası ile açtırmıştım.
 
güzel insan böyle bir arama yaptım ve hiçte iç açıcı sonuçlar görmedim. belli nedenlerle şikayet (olumlu veya olumsuz yorum yapmıyorum, siyasete girer.) oldu mu. geri dönüşleri bile olmuyormuş. uygulamanın verdiği en çok cevap "yeni bir gsm hattı alınız" oluyor. umarım olumlu bir geri dönüş alırsınız.
https://www.google.com/search?clien...eden+kapanır&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
 

Forum istatistikleri

Konular
133,503
Mesajlar
971,912
Kullanıcılar
459,549
Son üye
jjkjkmk

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst