vinç sistemleri

bende gemilerde crane ve vinçlerle uğraşıyorum.en yakın zamanda dosyaları sizlerle paylaşacağım . paylaşım için teşekkurler..saygılar..
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Mobil teleskopik vinç tasarımı üzerine bitirme projem var.

Tasarımın kapsamı şunlar:

.Vinçler hakkında genel bilgi
.Çeşitleri, tarihçesi,
.Mobil Vinç için mukavemet hesapları ve diğer hesaplar,
.Mobil vinç 3 boyutlu (solidworks) çizimi ve simülasyonu.

Bu konulardan tamamına ya da herhangi birine yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Öğrenci olduğum için Gerçek vinç ölçü ve boyutlarını hiç bi yerde bulamadım. Firmalarda gizlilik politikası diye yardımcı olmadılar. Bende son çare forumlarda arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..
 
Arkadaşlar merhaba STAHL CraneSystems TÜRKİYE ye getiren arkadaş benimle konuşabilirmi lütfen nasıl getirtiyor Tek Distrübütör PARLAK SİSTEM STAHL ın sitesine girin TÜRKİYE yi bulun biz çıkıcağız Teknik kitapçıkta size yardımcı olabilirim ayrıca genel vinçlerle ilgili benim de bilgi ve eğitime ihtiyacım var bana yardımcı olabilirmisiniz .
 
Arkadaş ben 16 adet vinç olan bir fabrikada çalışıyorum fabrikada kone- güralp- demac - öz arar- sekizli olmak üzere çeşitli vinçlerimiz var çalışma şartlarımızdan dolayı vinç panolarında özellikle sürücülü ve elektronik olan vinçlerin kumanda panoların da sorun yaşadım.Şimdi çözüm olarak bir süre sonra kumanda panoların kendim yapıyorum.Mümkün olduğu kadar az malzeme kullanıyor ve sorun yaşamıyorum.İstersen bahsettiğim vinçlerin kumanda şemalarını gönderebilirim.
Merhaba ben STAHL Crane systems in Türkiye distrübütörüyüm yardımcı olmak isterim.
 
hyz benden istediğin bilgiler çıktı halinde bende mevcut. bunları scan edip foruma koyabilirim. ama biraz zaman alır. stahl ı Türkiye ye getiren benim firmam. Stahl hakkında her türlü konuda yardımcı olabilrim. özellikle istediğin bir model varmı stahl da.

merhaba STAHL ı türkiyeye getiren sizmisiniz firmanızın ismini söylüyebilirmisiniz İstersen STAHL ın sitesinden bana ulaşabilirsin yardımcı olmak isterim.
 
Arkadaşlar merhaba STAHL Crane Systems i unutmayalım. Şuan türkiyede demac, abus kullanan firmalar STAHL ı seçiyor sebebi hem yedek parça sıkıntısı yok fiyatları çok uygun hem de 135 yıllık tecrübe ile herkezin güvenini kazamışddır Türkiyede biz satıyoruz ana distrübütör www.parlaksistem.com
STAHL' a TÜRKİYE' de yeni bir yüz getirdik servis organizasyon yedek parça ve tek adres.
 
arkdaşalar sizin için çeşitli vinçlerin dökümanlarını sağlayabilirim.(elektriksel dökümanlar) markalarını yazarsanız eğer.
 
arkadaşlar şu anda nkm ve ervan crane ile çalışmaktayım. ama ki stahl in redüktörlerine hastayım. (kaldırma redüktörü) :) ama yürütme redüktörü olarak polat redüktör en iyisidir. kendim de bu işi yapıyorum. sitemi yavaş yavaş geliştiriyorum. vincservis.com ve vincariza.net benim sitelerimdir. daha sitelerimi bitirmedim ama :p
 
merhaba demag vinçlerin 0.5 ton ve 5 tonluk köprülü vinçlerinin radyo frekans alıcı ve verici elektrik şemaları gerekli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Hayırdır bizde abuslardan kullanıyoruz ama şu ana kadar kontaktör haricinde bir arızaya rastlamadık o arızaların olmasıda normaldir sizde ne sorunu çıktıki

sanıyorum arkadaş kumandasını çözmekte sıkıntı yaşadıgı için böyle bir yola baş vurmuş olucak ki tabi birde arızayı gidermenin en kestirme en güvenli tabi birde en karlı yolu budur sorunu çözmenin
vinç sektöründe 7 yıl hizmet vermiş biri olarak abus hem mekanik olarak hemde elektrik olarak hayranım diye bilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,880
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst