Uzaylılar varmı?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
24 Şub 2009
Mesajlar
357
Puanları
1
Yaş
42
:rolleyes:
Arkadaslar uzaylılar varmı.Bİr çok soylentı var olduguna dair.Nasıl oluyorda dunyamıza kadar gelıyorlar ve hıc bır ız bırakmadan gıdıyorlar.nasıl bır teknolojıye sahıpler?nereden gelıyorlar ve en onemlısıde neden gelıyorlar?Tabıkı eger varsa:D:D
 
hepimiz uzaylıyız... netice olarak dünya da uzayda duruyor..

bu size kilişe bir kelime olarak gelebilir ama durum bu...

bir de siz de yazmışsınız uzaylı varsa , varsa ne işi var hepimizi yiyecek mi yoksa bize hikmek (!) ilim falan mı bahşetcekler ya da uzaylı muzaylı diye gözlem araçlarını mı test ediyorlar?

gibi bir konu çıkabilir bu mesajdan

takma kafana fikret bey varsa görecekleri de vardır ;)
 
Uzaylıların varlıgı ,var sayım olarak asırlardır dilden dile süre gelmiştir beynimizde yarattıgımız şekiller ve nesleler halinde gösterilmiş ve teknoloji ilerledikcede flim edilip şuğur altına yerleştirilmektedir

Burda sektörel olarak menfaatler ön plana çıkmış müzeler kurulmuş oyuncakları yapılmış flimlerlede bu bilinç altı zombiler şekillendirilmiştir .Genelde amerika kıtasının kuzeyini çok severler Türkiyeyede geldikleri söylenir ama en çok kortukları şeyinde bizim evliyalarımız oldugu rivayeti vardır .Bizim köylülerimizi özelikle Uşak köylülerini taş la kovaladıkları için hiç sevmezler.
Denizlideki bir firmanın ufo müzesine pazar hariç hergün uğrarlarmış (hiblid ısı malzemesi ürettiklerini iddia eden firma böyle diyor)
Anlıyacan kardeşim uzaylı terimiyle dünyanın dışında yaşam varmı diyorsanız yakın komşu gezegenlerde bilinen bir adres yok uzaklarda bir yerlerde varmı diye soruyorsanız teleskoplarla rontladıgımız radyo dalgaları ile dinledigimiz kadarı ile bugüne kadar bizlere ulaşabilmiş ses ve görüntü yok .

BBG evine dönen dünyamızda, ilk dünya hariçi teknolojik araç dünyamıza uğradıgında da inanki medya tarafından size naklen cep telefonlarınıza yollanacaktır siz rahat olun.
 
Dünya dışı varlıklar vardır
 
Ben uzaylıların varlığına inanmıyorum. Neymiş bizden çok zekilermiş,neymiş teknolojileri çok gelişmiş. Madem öyle neden çekiniyorlar,görünüp ortalıktan kayboluyorlar. Alayı palavra bunların zaten kuran-ı kerim yaratılmışların en zekisi en yücesi insandır der. İnanmayın böyle saçmalıklara...
 
Kur'an-i Kerim de gecen ibare "ins" seklindedir ve mekan belirtmemistir. Salt en yucesi de denmemektedir. Lutfen yanlisim var ise duzeltin...
Diger konularda herkesin bir fikri vardir ve alayina saygi duyarim. Hepsine katilmasam da.
 
Var tabi olmazmı ..
 
şimdi dünya uzayda kumsaldaki bir kumtanesi kadar bir büyüklük bu büyüklük içinde sadece bizim yaşadığımızı düşünmek bencillik değilmi bence uzayda bizden başka yaşayan canlı vardır.
 
İSRA SURESİ 70. Yemin olsun, biz, âdemoğullarını onur ve üstünlükle donattık, onları karada
ve denizde binitlerle yükledik. Onları, güzel ve temiz rızıklarla besledik. Ve onları,
yarattıklarımızın birçoğundan üstün kıldık.

isra süresinde okuduğunuz üzre "birçoğundan üstün kıldık" diyor. yani insandan daha üstün varlıklar olduğunu kuran bize haber veriyor, diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,533
Mesajlar
918,348
Kullanıcılar
450,530
Son üye
03iso03
Geri
Üst