USB 18F4550 LED Yak Söndür Uygulaması

xxlxxl

Üye
Katılım
22 Ocak 2010
Mesajlar
70
Puanları
0
Yaş
37
ARKADAŞLAR 18F4550 İLE YAPILMIŞ BİR PROJE ÇOK YARARRLI BİR UYGULAMA
30 LED YAK SÖNDÜR ...........

PROGRAM VE DOSYALARI HEPSİ LİNKTE UMARIM YARARLI OLUR

18F4550 STANDART BAĞLANTI ŞEMASI NETTE HERYERDE VAR BAĞLANTILAR STANDARTTIR YAPILMASI GEREKEN DEVREYİ KURMAK HEX DOSYASINI YÜKLEMEK
KRİSTAL OLARAK 20 MHZ DEN BAŞLIYOR.... LEDLER İLGİLİ PİNLERE BAĞLAYIN 470 VEYA 330 OHM DRENÇLE TAKILMALIDIR LEDLER DİREK TAKILMAMALIDIR..
 
Guzel ama exe vermekle olmuyor bu iş. Kodu nerde bunun.
 
arakdaşım kodu verdim program + hex istediğin kod bu hex dosyası + şema kod derken neyi ima etttin yazarmısın
 
Kod dediğimiz .C dosyasıdır veya .Bas dosyadır. Kod budur. Öyle hex ile kod verilmiş olmuyor.
PC tarafı için visual basic - C++ artık nerde yazdıysan ..Budur kod. Öyle exe ile olmuyor bu iş. 1-2 kişinin işini görür bu verdiğin ama kimseye faydası olmaz.
 
BENCE FAYDASI OLUR OLURR MERAK ETME Kİ İNDİRİLME SAYISINA BAKIYORUM BAYA HİT OLMUŞ REKLAM OLMASIN DİYE VEYA SENİN HEVESİN KIRILMASIN DİYE YAYINLAMIYORUM BENİM TÜM PROJELERİ İNCELE BAK GÖRÜŞLERİNİ BİLDİR DAHA SONRA NE VERİLİP VERİLMİCENE BAKARIZ ÖYLE YOK BAKMADAN ETMEDEN YORUMSUZ VER HADİİ VERMİYORUM ÖNCE BENİM PROJELERİN TAMAMINA BAKILIR EDİLİR İZLENİR HEPSİNE BUYURU N ARKADAŞIM HEPSİ BURDA ÖNCE BİR İZLE BAKALIM

xxl1453's Channel - YouTube
 
:) takıntı yapmana gerek yok. Kod verilmeyen hiçbir iş iş değildir. Haa buraya bunu yaptım diye koy, ilgilenen olursa ilgilenir. Oyle hex'le olmaz. Bak ben de hızsıza karşı infrared wireless balkon tipi engel yaptım, kimse ilgilenmedi. Ne kod verdim ne hex. Budur.
 
Bende ugrasıyorm usb üzerinde fakat Adc olayını beceremedim :(
 
hocam merhaba. 18f4550 ile ilgili bir proje yapıyorum. yeni başladım diyebilirim, dolayısıyla araştırma yapıyordum ki bu açtığın başlığı gördüm. dolayısıyla bu siteye üye oldum fakat linkle ilgili sıkıntı yaşıyorum ve de dosya yok uyarısı oluyorum. başka link var mı upload edebilirmisin ya da bana gönderebilir misin? yardımcı olursan sevinirim. en kısa zamanda cevabını bekliyorum. teşekkür ederim kolay gelsin.
 
Mesala issizeleci kardeşim şimdi 18F4550 ile proje yapıyormuş , sırf senin yüzünden bir de üye olmuş buraya. Ama sen kaynak dosyalarını vermedigin için aslında senden hiçbir fayda göremeyeceğinin farkında değil. Kaynak kodu paylaşmadan hex dosyası dagıtmak bence de doğru değil....

Sevgili issizeleci kardeşim , sen takıldıgın yerleri yaz , burda kimse seni yanlız bırakmaz. Koaly gelsin..
 
dalga kardeşim öncelikle ilgilendiğin icin teşekkür ederim eyvallah sağolasın. Ya linke tıkladığımda dosya yok diyor. bari hiç yoktan bişiler olsa da ordan anlayabilsem bişiler. Neyse kendimi şöyle izah edeyim: öncelikle bu tür sistemlerde yeniyim yani proteus isis css c .... gibi konularda. Öğrenmem istiyorum bu yüzden bayağı bir araştırma yaptım ve hala yapıyorum. Sıkıntım şurada; yapmak istediğim proje şu: 20 tane butona basılarak 5 tane led yakılacak yani bitlik sisteme göre (ör 20 için 10100 gibi.) Fakat dediğim gibi bu konularda yeniyim ve de önümde bir örnek yok. 18f4550 kullanarak yapacağım ama nasıl yapılır bağlantılar nası olur başka bişiler(decoder vs...) kullanmam gerekir mi bilmiyorum. Her şeyden az biraz bilgim var fakat dediğim gibi örneğim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Tasarımını yapabilirsem kod kısmını kendim hallederim die düşünüyorum çünkü burada sıkıntı yaşadım ve kod yazma bilgim var. Yardımlarınızı bekliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,824
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst