Unitronics PLC Hakkında

asilxx

Üye
Katılım
20 Nis 2007
Mesajlar
43
Puanları
1
Arkadaşlar
Unitronics PLC hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.
Fakat kullanım ve özelliklerden öte servis desteği ve üretici hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz kullanan veya kullanmakta olan herkes için faydalı olacağını düşünüyorum.

Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
cihaz olarak guzel bi cihaz hem plc hemde panel + analog giris + hizli sayici+analog cikis var uzerinde hepsi bir arada guzel bi alet ama israil firmasi oldugu icin kullanmam...
 
Abi ben demo aldım ve aldıktan sonra İsrail malı olduğunu öğrendim. Almıyorum da kullanmıyorumda. Cihaza acıdığımdan atamıyorum, ama kullanmıyorumda elimde durup duruyor.

Ama bu cihazı beğenen varsa İrlanda malı HORNER diye bir panel plc var. Tavsiye ederim. Hem unitronic gibi tuş takımlı hemde dokunmatik ekranlı.
Ayrıca iki universal analog girişi var ( pt100-termocouple- 4-20ma - 0-10v vs.. ) ne bağlarsan bağla. Ve yine aynı cihazın iki adet analog çıkışı var.
Micro sd kart yuvası cabası. bir bakın derim Cihazı merak edenler

Horner Europe - Products : XLt Operator Control Systems
http://www.horner-apg.com/
adresinden bakabilirler.
 
HORNER marka PLC ve HMI resim arşivi olan var mı? sitesine baktım 99$ yazıyo :). bu plc iyi bir cihaza benziyo.
 
unitronics marka plc israil malı olması dez avantaj ama birçok plc ye göre çok başarılı programlamak kolay ve bedava türkçe dil destekli sofware sitesinde mevcut ben severek kullanıyorum
 
bende taylan80 arkadaşımıza katılıyorum çok yoğun olmasada bende bu cihazların bir çok modelini kullandım çalışma sistemi gayet başarılı ve programları ücretsiz teknik destek çok güzel ben beğeniyorum bu cihazları..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst