Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,arkadaşlar tekstil sanayinde kullanılan özel bir makine için acil soğutma kompresöru tedarik etmem lazım:R-134A,1/4 alçak basınç LBP,110V.AC-60hz.Teşekürler
Dostum voltaj faktöründen dolayı bulman biraz zor ama inşallah bulrsun.. Belki bilen çıkar ama ben 110 volt röle bile bulamıyorum antalyada.. peki bu cihazı nerede kullanıyorsun bu voltajı nasıl veriyorsun cihaza özel trafonuz filanmı var..
Eğer bulamazsan 1/4 220 volt kompresör bul piyasada çok var.. Araya 110 volt röle koy kontağından 220 volt geçir ve kompresörü besle. böyle bir revizyon yapabilirsen işini daha kolay çözersin kanısındayım. Kompresörü bulman biraz sorun olabilir..
Merhabalar,arkadaşlar tekstil sanayinde kullanılan özel bir makine için acil soğutma kompresöru tedarik etmem lazım:R-134A,1/4 alçak basınç LBP,110V.AC-60hz.Teşekürler