Tiaportal sürümleri ?

TKAY

Üye
Katılım
4 Ağu 2007
Mesajlar
167
Puanları
1
Yaş
39
Tiaportal basic & Tiaportal Pro arasında çok fark varmıdır.

Ve bunların ücretli lisanslarını nereden alabilirim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
basic sadece s7 1200 plc özel progam yazılabilir profesyonel de ise siemensin diger serilerinide yazabiliyon diye hatırlıyom siemens otomasyon bayilerinden temin edebilirsin....
 
Birçok firmaya mail yollamama rağmen dönüş yapılmadı.

bildiğiniz lisans sağlayıcısı var mı?
 
Ergin elektrik, Oskon, MCS, Teknika... Uzar gider. Siemens'in Turkiye'deki Solution Partner'lerini google'dan bulursanız işinizi görür.

Şu da var ki; Tia Portal Lisansı diye bir kavram yoktur. Step 7 ve WinCC vardır. Bu ikisinin lisanları da ayrı satılıp TIA Portal'da birlikte kullanılabilir. Temel uygulamalarda Basic Vers.'lar yeterli olabilir. WinCC lisans tipleri de Engineering ve Runtime Licence olarak ikiye ayrılır.
 
istanbulda maksis otomasyon satışta fulya hanım
 
aynen @TheRisky kardeşimin dediği gibi tüm problemlerini bu numara çözer, veyahut nokta odaklı çözüm istersen, internetten siemens otomasyon 2016 kataloğunu indir ve en arka sayfada solution partner kısmında konularında uzman bir takım firma isimleri adresleri ve telefonları mevcut onlara bakabilirsiniz. Buradan bulunduğunuz şehre en yakın olan firmayı arayarak işe koyulabilirsiniz. Sana tavsiyem TIA portal COMBO lisans alman. Hem ucuz hem de fonksiyonel. Extream projelerde extream malzemeler kullanmayacaksan bu lisans işinizi görür.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,911
Kullanıcılar
450,199
Son üye
NCA0

Yeni konular

Geri
Üst