Telemecanique altivar 31

Merhaba arkadaşlar,

Altivar 31' i çalıştırmak için sadece girişine 3 faz uygularsak yeterli olur mu?
kumanda bağlantılarını bağlamadan çalışır mı?
Kullanma klavuzunu oku fabrika ayarlarında bağlantı şekli gösterilmiştir. Fabrika ayarlarında, üzerinden start, stop ve hız ayarlı ise çalışır.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sorunun parametrelerde, kullanma klavuzundaki parametreleri gözden geçir.Motor kısadevre değeri, motor çıkış değerleri gibi seçenekler vardı.Benzer bi durumu bende yaşıyordum.Sıcaklık yükseldiğinde ne yapmalıyım seçeneği "çıkışı durdur" seçili imiş, pano içi ısındığında motor çıkışını kesiyordu.Sanırım sendeki de benzeri yanlış bi parametre seçimi.
 
okanözbek 3 faz uygularsan cihaz çalışır ama start verme çıkış verme gbi fonksiyonlarını çalıştıramazsın diger baglantılarınıda yaypıp tum fonksiyonuyla çalıştırabilirsin.
 
kardeş NSt giriş ayarları ile ilgili örnek olarak Lı1 enerjili iken sürücünün beslemesini kesersen nst görüntülenin giriş çıkış ayarlarında idi sanırım burdaki ayar eğer değişiklikte ise bu hatayı veriri burdan ileri öncelik yaparsan sorun kalkar sürücünün enerji kesintisi sonrası kontrolsüz çalışmasını engellemek içindir bu ayar
 
NTS hatası start alır iken enerji gelmesi ile alakalı diye hatırlıyorum eğer enerji var iken stop yapıp yeniden start yaparsanız düzelecektir diye düşünüyorum tam emin değilim ama
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,839
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst