Türkiyeden Usta Manzaraları

Son resim cidden fena.
 
Arkadaşlar bizler ekmeğimizi beden gücümüzle kazanıyoruz. Ne yapalım, aksi halde iş bulamıyacaz gibi bir yaklaşımı kesinlikle kabul etmiyorum. İnsanın başına bu şekilde riskli işler kaç kere gelir ki? Onlarda eksik oluversin. Ordan aşağı düştüğüz anda, hayatınız bitti. Ondan sonra kim ekmek verecek diye düşünmek lazım. Resimlerin hepsi birbirinden facia, hele şu arkadan birisi bacaklarından ve belinden tutarak sarkan arkadaşları çok sık görüyoruz. Arkadakinin gözü kararsa, tansiyonu düşse armut gibi aşağı inersiniz hafazanallah. Aman ha deyim....
 
Onlar ordan düşse en çok başı ağrıyacak kişi onları çalıştıran. Biz apartmana mantolama yaptırırken neler çekmiştik, adamlar dans ediyo resmen iskelenin üstünde.
 
görmeye alışık olduğumuz fakat bir o kadarda olmaması gereken davranışlar ve uygulamalar hiç bir şey insan hayatından değerli değildir benim gözümde..
 
vallahi her mesleğin bir zorluğu vardır derler ama bunlar epey tehlikeliye benziyor.
hele son resim
 
evet son resimdeki usta çok tehlikeli iş yapmış... ama ilk resimdeki amcadaki rahatlık bambaşka:D
 
hiç doğru bulmuyorum arkadaşlar insan hayatı bu kadar ucuzmu?
 
İŞTEN ÖNCE İŞ GÜVENLİĞİ DAHA ÖNEMLİ bence o yüzden gereksiz risklerden kaçınmakta fayda var
 
hayat kolay kazanırmıyor ama iş güvenliği almadan yapılan işler sonucu bazen tehlikelerle bitiyor o yüzden iş güvenline uymamız gerekiyor arkadaşlar.bırakın iş 5 dakika sonra bitsin. olmaz mı?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,365
Mesajlar
917,032
Kullanıcılar
450,236
Son üye
Ainsley

Yeni konular

Geri
Üst