Türk Telekom ne yapar?

bu saatten sonra çok afedersınız torunumun çukunu kontrol etsınler atı alan uskudarı geçtı telekomamı bırakırlar gızlı verılerı:))
 
elektrikte de aynı soygun özelleştirmede satış politikasını anlamıyorum bu satışlar da hep rant alan şirketin lehine kayıp kaçak hat Bakım trt vergisi tahsil edemediği alacağı günahsız vatandaşa yüklemek adil mi?Kul hakkı sayılmaz mı ?Şunu da merak ediyorum interkonnekte sistemde birden ülkenin yarısının ceryanı kesilme si neydi arızamıy dı provamıydı
 
Türkiye'nin uyuyan kurumunun (PTT) yamağı olup kendisinden faydalı bir hizmet göremediğim yerdir. En iyi yaptıkları iş sabit hatta haberleşmeyi sağlamak olup gerisi fasa fisodan ibarettir.
 
TT de Network muh olarak 4 sene calıstım. En onemli iki iş kolları; İnternet saglayıcı ve telefon operatoru. Telefon ve internet altyapı kurulumu ve yönetimi yapar.
şuanda ayrıldınızmı üstad bende aynı bölüm teknikeriyim şuanda

tt nin arabı türkünü bilmem hizmet olarak superonline kullanmadım ama tt şuanda müşteri odaklı çalışma ve müşteriye daha çok hizmet vermek kaliteli çözüm üretmek için gerek kadro gerekse sistemleri geliştiriyor değiştiriyor.Acımasız olmayalım ben dahil hangi hizmetten %100 memnun olabiliyoruz 10 kişi çok memnunum der ama aynı yerde 1-2 kişide rezalet der herkesi %100 memnun etmek zor olsada tt bunun peşine düştü.Fiyat konusunda tt u değilde ilgilileri suçlayın rekabet ortamı diye tt nin fiyatı aşağıya çekmesi yasak ama superonline oyle değil ;)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,844
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst