Sulu Baca Sistemleri

meccheng

Üye
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
33
Puanları
1
merhaba,

sulu baca sistemlerinin verimliliği hakkında bana bilgi verebilecek olan var mı? açık havada kömürlü ızgara üzerinde bulunan davlumbaz ile ilgili bir sıkıntımız var. davlumbaz üzerine sulu sistem yapmamız oluşan dumanı bertaraf etmemiz için yeterli olur mu? mevcut sisteme böyle bir ilave için nasıl bir maliyet ve iş yükü oluşur. bu sistem dışarda yapılıp mevcut sisteme mi eklenir yoksa kendi başına mı bir sistemdir? ayrıca bu sistemin işletme maliyeti bize bir külfet oluşturur mu? (Bakım periyotları, parça değişimi,vs.)

teşekkürler
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Merhaba meccheng,
Sulu hava yıkama cihazları çok eski teknoloji. Bakımını sık aralıklarla yapmanız gerekir ve çok zahmetlidir.

Ben sodex fuarında Elektrostatik filtreli bir hava yıkama sistemi görmüştüm ve gerçekten başarılıydı. Adamlar fuarın ortasında mangal kurmuşlar, sucuk, kebap vs. pişirip buradan çıkan dumanı bu filtreleme sisteminden geçirerek fuar alanına atıyorlardı ve kesinlikle her hangi bir koku oluşmuyordu. euromate.com.tr adresinden inceleyebilirsin.

Saygılar.
 
sulu bacayı ızgara üzerinde açık alanda kullanmayı düşünüyoruz.
 
arkadaşımın dediği doğru elektrostatik pahalı olduğu için herkez ucuz sistem suluya yöneliyor su püskürterek dumanı yıkamaya çalışıyor ve saçtan yapılıyor bir senede çürüyor çünki sadece kirlilik değil asetik olduğu için en azından birisi akıl etsede piastik türevlerinden yapsa mesela abs
 

Forum istatistikleri

Konular
128,332
Mesajlar
916,774
Kullanıcılar
450,176
Son üye
electrical_engineer

Yeni konular

Geri
Üst