Hala var.Eskiden kasaplarda neon ışıklı sinek avlama cihazları olurdu. Neon ışığa doğru uçan sinek elektriğe çarpılır. Çaaaaaatt diye şahane bir ses çıkardı. Ötesini tanımam valla
Devreyi bilmem de bildiğim birşey var. Sen iyi bir adamsınHala var.
Sivrisinekler den yana çok dertli bir kardeşinizim.
Hanım eve sineklik istemiyor. Daral geliyormuş.
"Ulan sabaha kadar kan bağışında bulunuyorum. Her yanım yara bere içinde ;"
Naapim diyor sinekler seni seviyorsa; hanıma da hiç gitmezler.
Son bir haftadır rüzgarlar kesildi, her tarafta bolca sivrisinekler...
Dün gece 4:30 da sineklerin ısırmasıyla acıdan uyandım.
Belediyeye defalarca şikayet etmekten yoruldum. Sinekle mücadele ilaçlama aracı geliyor bulunduğumuz sokak çıkmaz olduğu için şoför ileri geri yapacağına yan sokaktan gazlayıp gidiyor.
Olan bana oluyor.
Elektrik çarpan cihazlar kullanışlı da...
Onlara da tuzak kuruyormuşum gibi geliyor.
Merhamet duygularim kabardı. Karasinek var, arı var, onlar niye ölsün, benim derdim sivrisineklerle ...
Elektrikle çarpılmanın acısını en iyi bilenlerdenim.
Bazen arı giriyor cihaza 1 dakika kadar ciizzz sesi, ölmeye bile hemen ölemiyor, üzülüyorum hayvanlara onlarda can.
Etkili, sivrisinek kaçıran bir elektronik devre varsa, hemen kurayım devreyi rahat edelim.
Kullandığınız veya bildiğiniz bir devre var mıdır ?
Sağolasın ustam iyi dilekleriniz için.Devreyi bilmem de bildiğim birşey var. Sen iyi bir adamsın
fesleğen dediğimiz bir çiçek/bitki var, elinizi sürterseniz mis gibi koku salar. eğer pencerenize bir kaç saksı koyarsanız doğal bir sinek kovucu elde etmiş olursunuz.Hala var.
Sivrisinekler den yana çok dertli bir kardeşinizim.
Hanım eve sineklik istemiyor. Daral geliyormuş.
"Ulan sabaha kadar kan bağışında bulunuyorum. Her yanım yara bere içinde ;"
Naapim diyor sinekler seni seviyorsa; hanıma da hiç gitmezler.
Son bir haftadır rüzgarlar kesildi, her tarafta bolca sivrisinekler...
Dün gece 4:30 da sineklerin ısırmasıyla acıdan uyandım.
Belediyeye defalarca şikayet etmekten yoruldum. Sinekle mücadele ilaçlama aracı geliyor bulunduğumuz sokak çıkmaz olduğu için şoför ileri geri yapacağına yan sokaktan gazlayıp gidiyor.
Olan bana oluyor.
Elektrik çarpan cihazlar kullanışlı da...
Onlara da tuzak kuruyormuşum gibi geliyor.
Merhamet duygularim kabardı. Karasinek var, arı var, onlar niye ölsün, benim derdim sivrisineklerle ...
Elektrikle çarpılmanın acısını en iyi bilenlerdenim.
Bazen arı giriyor cihaza 1 dakika kadar ciizzz sesi, ölmeye bile hemen ölemiyor, üzülüyorum hayvanlara onlarda can.
Etkili, sivrisinek kaçıran bir elektronik devre varsa, hemen kurayım devreyi rahat edelim.
Kullandığınız veya bildiğiniz bir devre var mıdır ?
Zaten iyiler hep topun ağzında kalıyor sevgili ustamDevreyi bilmem de bildiğim birşey var. Sen iyi bir adamsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?