simatic pcs 07 çıkarma hatası

ulas

Üye
Katılım
6 Eki 2006
Mesajlar
203
Puanları
1
arkadaşlar.
formdan 33 parttan oluşan simatic pcs07 programını indirdim. dosyaları bir klasör içerisine topladım.dosyalar çıkartma sırasında" yeterli disk alnı yok" diye bir hata veriyor. bu sorunu nasıl giderebilirim.teşekkür ederim.,
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Bilgisayarındaki kurduğu yerdeki sürücünde yer kalmamış olabilir gereksiz dosyalarını veya programları silip yer açarak kurabilirsin veya farklı bir sürücüye kurabilirsiniz...
 
sayın elektronikmuh
dosyaları kayıt ettiğim ve çıkartmak isrediğim sürücüde( h )sürücde 300GB lık boş alan var. acaba bu programın daha değişik bir çıkartma yöntemi olabilirmi.
 
hocam farklı bir çözüm olacak ama başka bir bilgisayara .rar dosyalarını kopyala. sonra onları dışarı çıkart yani extart etme işlemini kendi bilgisayarın değilde başkasının bilgisayarında yap. belki senin bilgisayara trojen girmiş olabilir.
 
Bu sorunun asıl temel nedeni çıkarma işlemi esnasında dosyanın konumu ne olursa olsun bu dosyaların işletimsisteminin temp olarak tanımlanan klasörüne yapılıp buradanda çıkartıldığı noktaya kopyalanıyor olmasıdır. Bunun hata vermesi de C sürücünüzün alanının yetersiz olmasıdır.

Bu soruna çözüm şu şekilde olabilir.

Bilgisayarıma sağ tıklanıp özellikler menüsünden Gelişmiş sekmesi altında bulunan ortam değişkenleri düğmesine basmanız. Açılan menüde üstte bulunan "xxxx için kullanıcı değişkenleri" kısmında tanımlanmış olan Temp değişkeninin yolunu kapasite olarak daha büyük olan bir sürücüdeki klasörü göstermeniz sorununuza çözüm olacaktır. (Pc nizi açık kapatmanız gerekebilir)

Ayrıca mevcut ayarı not alıp işiniz bitince tekrar orjinal haline getirmeniz iyi olur. Tabi açmış olduğunuz klasörüde silebilirsiniz. (Büyük kapasiteli sürücüde ki)

Kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,446
Mesajlar
917,683
Kullanıcılar
450,383
Son üye
cizimsoft

Yeni konular

Geri
Üst