Siemens Simatic Manager v5.5 Windows7 X64bit destekliyor

32 bitlik bir alanda olduğu için eğer 64 de çalıssaydı bütün xplerde çalmızmdı 64 bir lisansı olurdu windows vermiyor 64 bit işlemciler böyle programalr için sorun teşkil ediyr arkadaşalr
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
arkadaşım bana meil den veya telden ulaşabilirsn sana yardımcı olurum.05************

selam, simatic manager v5.5 ihtiyacım var size nasıl ulaşabilirim acaba, mail veya tel.demişsiniz fakat ikisinide bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Tahsin 5.5 i temin edebileceğimiz bir kaynak önerebilirmisin ayrıca 5.4 için kullandığımız ekb dosyaları 5.5 de de işe yarıyormu yoksa başka bir yöntemmi var 5.4 ile aynı şekildemi crack liyoruz yardımın için tşk.
 
gerçekten önemli bir konuya el atmıssın simatic s7 falan xp dışındaki diger sürümlerde çalışmıyordu
 
v5.5, win7 ultimate'de sorunsuz çalışıyor ama bu kez başka bir sorun karşıma çıktı. USB- MPI kabloyu tanımıyor kurulum sırasında v8 kur gibi bir hata veriyor siemensin sitesinde aradım bulamadım. Bu problemle karşılaşan arkadaş varmı ve sorunu çözdüyseler yardımlarını bekliyorum.
 
merhaba
windows7 pro 32bit işletim sistemine kurdum sorunsuz çalışıyor.
 
hocam ben indirdim çalışıyo fakat eski 3.2 de yazılan proğramları açamadım menülerde çevirici bişeyler varmı lütfen yardım
 
Ben siemens in simatic manager v5.3 programını kullanıyordum xp işletim sistemli bilgisayarımda ve PCS7 yükleyerek projeleri chartlar şeklinde açmaya çalıştım CFC ile ama PCS7 de hardware kısımlarında sıkıntı yaşamasamda CFC kısmına girer girmez lisansımın olmadığını belirten bir uyarı ile CFC den atıyor ,truecrypt ile galiba bu lisans sıkıntısı çözülüyormuş ama bilmiyorum tam olarak!!
Bu PCS7 programını lisanssız olarak kullanmam için ne yapabilirim birisi yardımcı olabilirse sevinirim

PCS7 yi simatic managerin üzerine adapte ettim(SQL,FRAMEWORK VS) Ama siemens automation licence programı üzerinden veya truecrypt ile nasıl bu sıkıntıyı aşabilirim

arkadaşım birşey sorabilirmiyim
simatic manager win7 ve 64 bitte çalışıyor galiba söylediklerinize göre zaten çıktıgını görmüştüm ama 15 gb yer kaplıyor diye hiç indirmemiştim. PCS7 çalışıyor mu win7 de ve CFC de çalışıyor mu?
Simatic managerin tek başına çalışıyor olmasından ziyade PCS7 ve CFC önemli benim için ve sağlıklı bir şekilde indirebileceğim link varmı?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
P2 kurarken "STEP 7 V5.5 (or higher) must be installed" hatası alıyorum. V5.5 i de win7 X64 olduğu için kuramıyorum. Step 7 V5.5 in farklı versiyonları mevcutmu yoksa benim kurulum dosyasında mı bi hata var?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,257
Mesajlar
916,262
Kullanıcılar
450,080
Son üye
Yusuf02p

Yeni konular

Geri
Üst