Siemens motor sürücüleri parametreleri hakkında bir soru ?

Katılım
18 Ocak 2008
Mesajlar
1,069
Puanları
156
Yaş
39
Değerli ustalarım selamun aleyküm Ben bir çok marka sürücü ile işim gereği uğraşmak zorunda kalıyorum ufak tefek kendi çapımca bişiyler çözmeye çalışıyorum lakin bu siemensler hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var.

Örneğin abb ile çalışırken 99 gurubu parametreler var 99 gurubu amacı ayrı tasarlanmış 11 gurubu 12 gurubu gibi değişik işlemleri değişik gurulpar hakkında toparlanmış ama bu siemens sürücülerde de böyle bir guruplama olduğunu okudum da tam olarak çözemedim şu guruplamalar hakkında bana biraz açıklama yapabilir misiniz hangi işlem gurubu hangi numara altında aramalıyım ?

Döküman okumaya işimiz kalınca kafam karman çorman oluyor
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
simens sürücü devreye alacaksan panel üzerinden zor çok uzun sürer bir leptop ile STARTER veya(SIMOTION SCOUT lisanslı) çok daha kolay yaparsın
eyer yaparım dersen parametrelerin P0003 İLE P00015 arası parametre kısatma yolları var yapacağın işe göre
yinede pc ile bağlanmak en kolayı bana göre tabi BOP20 panelinden hiç devreye almadım içinde zor geliyo olabilir kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,680
Kullanıcılar
449,951
Son üye
N4POLYOON

Yeni konular

Geri
Üst