Siemens Bulaşık Makinesi Tank Valf Contası

speedycar

Üye
Katılım
5 Eki 2022
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
43
Konuyu yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Bulaşık makinesi durulama problemi sebebiyle tank kısmını açtığımda yedek tankın su tutan valfi su kaçırıyor ve makine içerisine giriyor. Makine istediği zaman istediği suyu alamıyor. Valfi inceledim şimdilik üstündeki kırmızı contayı 404le sabitledim ancak su değdikçe zamanla yine kaçıracak.

https://i.ebayimg.com/images/g/mYMAAOSwHRRgedOw/s-l1600.jpg

Resimdeki valfin ucundaki kırmızı conta aşınmış düz durmuyor ve yuvadan valf çalıştıgında çıkma eğilimi gösteriyor. Bu kırmızı suyu tutan uc contayı nasıl bulabilirim ,eğer bulamazsam yerine ne uydurabilirim , lakin valf sapasağlam çalışıyor. Sırf bu conta için valf satın almakta can sıkıcı, İstanbulda bulabileceğim bir yer veya yerine uydurabileceğim bir akıl aramaktayım, Selamlar
 
Servis temin edemiyor mu, başvurmadınız mı? Nerede bulabilirim sorusu gereksız sanki ...
 
Dediğiniz şeyi tek satılsa hemen servisten yetmedi beyaz eşya tamircisinden alayım. Konuyu ya anlamadınızya okumadan cevap verdiniz.

Maalesef komple satılıyor. Yani 2 liralık conta için ventil satılıyor.
 
Contayı tek başına satacaklarını sanmıyorum. Yaptığınız yöntemle gittiği yere kadar..
 
merhaba

Ventili değiştirin, açıp kapatmak bu parayı vermek kadar zahmetli bir şey neticede. Ventil masrafından tasarruf etmek mümkün olmaz diye düşünüyorum.
 

Ekli dosyalar

  • siemens BSH su cebi ventil 2023-06.png
    siemens BSH su cebi ventil 2023-06.png
    53.4 KB · Görüntüleme: 7
En son contayı içe doğru yapıştırdım 404le , gittiği yere kadar artık, Sırf ufacık bir conta için ventil değişecek anlaşıldı, İlginiz için teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst