saltukakar
Üye
bu gün itibari ile lambalarda sorun yok çalısmaya devam ediyor deniz_efe lambaya dikakt edersen tam camı doldurmuyor camın delik kısmında boşluk var sensör ordan görüyor
bu gün itibari ile lambalarda sorun yok çalısmaya devam ediyor deniz_efe lambaya dikakt edersen tam camı doldurmuyor camın delik kısmında boşluk var sensör ordan görüyor
benim yazdıklarımda yanlıs anlaşılma var sanıyorum ben öyle olmaz böyle olur iddasında değilim normal yatay konumda ampul takılırsa sensörlü lambaya flamanlar yatay oldğu için ısınınca aşağı sarkıyor diye düşünüyorum bende bunu dikey koydum 15 gündür sorunsuz çalısıyor ampul ömrü kısa olur diyen arkadaşlar ne kadar kısalır bunun cevabını bekliyorum noırmalde 6 bin saat ömrü olan tasaruflu ampul benim yaptığım gibi kaç saate düşer ömrü onu yazsınlar benimki deney amaçlı kamu kurumuda bu lambalar bende teknisyenim kamuda 8 saat sürekli lambalar açılıp kapanıyor bakalım lamba kaç gün sonra arızalıncak son durumu yazarım burda bir iddam yok deneysel çalısma bu ticari bir amac yok herkesin bulabilceği sensörlü lambalar ben daha iyisini yaparım dicek arkadaş varsa buyursun yapsın bizde öğrenelim