Saksıdan Topraklama?

şantiyelerde en iyi topraklama şantiye atık su gideri wc giderinin olduğu alana yapılabilir.
 
Zeki insanların bol olduğu bir ülkede yaşıyoruz. :)
 
Okurken sesli güldüm :D
 
Çök çok eski bir zamandı, bir taksinin içinde şöforun yanındaki koltukta oturup ayağımı uzatırken bir şeye ayağım takıldı, eyildim baktım bir saksı var içi toprak dölu ve oradan bir kablo çıkıyor ön tarafa doğru gidiyor.
Bu nedir diye sorduğumda......OTO RADYOSUNUN TOPRAK UCUYMUŞ.......dediğinde ben gülmekten kırıldım. böyle birşey olmayacağını söylediysemde, inandıramadıydm...
 
Yıl 1984 komşumuz yeni fırın almış.Satıcı topraklamayı unutma demiş.Komşumuzda topraklamış.Nasıl?Saksı ile tabii..Evlerimizin vazgeçilmez tesisat malzemesi olsa gerek.
 
yüzünün o anki hali gözlerimin önüne geliyor gibi

:) :D

çok sağlam bir paylaşım olmuş, teşekkürler
 
bundan 30 yıl önce iskenderun demir çelik inşaatı zamanında kırada oturduğumuz evın karşisinda yeşil alan vardı pazar gunlerı orada mangal yakıyorduk bekar 6 kişiydık aradakı mesafe yaklaşik 100 mt muzik dınlemek için teyp çalıştıracağız elektrik lazım elımızde tek damar 1.5 mm kablo var bu kabloyu çektık fazı goturduk notr sıra geldı:)kazık çaktık toprağa sorun çozuldu bır ay fılan kullandık yaz sıcakları geldı bızım toprakta notr e cevap verecek ıslaklık kalmadı her paza iki uç teneke su goturup dokuyorduk akşama kadar ıdare edıyordu:)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst