S7300 hizli sayicilar konusunda ozel ders almak istiyorum

Katılım
9 Tem 2012
Mesajlar
235
Puanları
1
Yaş
33
Herkese merhaba arkadaslar ,

Ben s7300'de hizli sayicilar ile servo surme konusunda bi arkadasimiz yada abimizden ders almak istiyorum 2,3 saat yada nekadar gerekiyosa.( ucreti dahilinde tabi)

Istanbulda yasiyorum , olmazsa bilgisayardanda baglanabiliriz. Cok arastirdim ama tam anlamiyla kafamdaki sorulara cevap bulamadim. Ilgilenen olursa cok sevinirim.

Saygilarimla.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
kafandaki sorular nedir tam olarak yaz yardımcı olmaya çalışırız 300 de
 
Ustat kitaplardan falan baktim ama , tam olarak hardware kismindaki ayarlarin hepsi su ne ise yarar su nedir, birde hizli sayici bloklarini kullanarak bi kucuk program yazariz. Aslinda sorucagim sorular var bayagi , yardimci olabilir misiniz ?
 
şöle ufak bişey yazıyım her 300 de hsc yok olandada servo sürmek için uraşmana gerek yok hazır bloklar var sıemensın sistesinde bunları kütüphaneye ekleyip haberleşme ile yapmak daha mantıklı okey ha dersen 300 le yapçam encoder okutçan analog veya dıgıtal pozisyonlama yapman lazım bir sürü iş illede örencem dersen 314 c ile örneklere bakmanı tavsiye ederim
 
Ustat profibus uzerinden servo suruyorum , uygulamada yaptim ama hizli sayicilar konusu muamma ogrenilmesi gerwk diye dusunuyorum.. eksik bi konu bende..
 
eğer profibus ile sürücü sürebiliyorsan hsc sana çocuk oyuncağı gelir hsc de frekans yani hız birde sayaç değeri alırsın bunun dışında hardvare ınterrupt çalıştırabilirsin gibi
 
Suan uygulama yapabilecek bi sistemim yok ustadim , o yuzden belki 2,3 saatlik bi dersle mantigini anlamaliyim. Kucuk bi yardima ihtiyacim var, arastirarak yapamadim , kopuk bilgiler var..
 
sen takıldığın yeri yaz yarın bakalım okey
 
Kabul etmedin bana ders vermeyi.. :) tamam ustat dedigin gibi yapalım.
 
bu kadar basit bişey için para alınmaz yarın bakarız
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,664
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst