S7200 PLC ile haberleşemiyorum?

evet kardeş ne olduğunu gayet iyi biliyorum senin plcde rs232 ucu vardırya dediğin yer rs 485 portudur. burda olayı anlatmakta sorun çıktı galiba önceki yazıları okuyorum 232 kablosuyla pc com1 e bağladım demişsin ppı kablo kullanmıyorum demişsin şimdi ppı kablo kullanıyorsun.eğer önceden direk bağladıysan ve şimdi usb ppı kablosuyla uğraşıyorsan ve rx ledi yanıyıp sönüyor diyorsan tx yanmıyorsa plc ayarlarıda doğruysa port yanmıştır.

Ustam Siz Komple Karıştırdınız :) Ben Teamwiawer programını kurup ve Msn adresiniz var ise Bizzat Yüz yüze konuşup Sorunu halletmeye çalışalım diğer arkadaşla 1 yada 2 gün sonra irtibat kurup bu sorunu Çözeceğim, Şuanda Evimdeki İnternet Kotalı olduğu için Kota sıkıntısı çektiğimden İnterneti açamıyorum 2gün sonra Görüşmek dileklerimle SAĞOLUN!
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
:confused:Bana Bu akşam PLCde programı haberleştirebilecek arkadaş arıyorum, Teamwiver programıyla bağlanacak!! cevaplarınızı bekliyorum akşam saat7de msn adresimden bana ulaşabilirsiniz!! ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,276
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst