sımovert masterdrives

eren2731

Üye
Katılım
5 Tem 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
dc giriş ac çıkış 8 adet invertörüm var bunlar plc ile üretime bağlı olarak sırayla devreye giriyorlar bazen devredeyken bazen devrede değilken hemen hemen hepside haberleşme sorunu veriyor bunada içlerinden bir tanesi sebep oluyor bu arızada saniyenin 4 te biri kadar sürede oluyor (anlık yani)hangsi olduğunu nasıl bulabilirim
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
programa müdahele edebiliyorsan. sürücülerin ready gibi bir biti varsa, o bit gidince bir memory biti setlersin(haberleşme gidince ne olacağını bilmiyorum farazi konuşuyorum). her sürücü için ayrı ayrı memory bitler verirsin. hangi bit setlenmiş ona bakarsın. bu işlemleri ob100 gibi kısa periyotta işlem yapan bir blokta yapmalısın.
ya da çok hızlı bir kaydedicin varsa sürücüler çalışırken akım, hız vs. bilgilerini kaydedip sonra bakabilirsin. ama çok fazla data toplayacağı için sonra o dataların içinde arayıp istediğini bulmak da zor olacaktır.
 
o senin dediğinide yaptık invertöre laptop ile bağlanıp 24 saat takip ettik herhangi bir değişiklik olmadı son olarak komple profibus kablosunu yeniledik sorun giderildi.topraklama yapılan bölümlerde kırılmalar meydana gelmiş anlık düşüş olmasına sebep oluyordu şimdilik iyi. inşallah başka sorunlar çıkmaz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,371
Mesajlar
917,072
Kullanıcılar
450,244
Son üye
halilsezen

Yeni konular

Geri
Üst