Proje yardım

akebono11

Üye
Katılım
15 Mar 2009
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
38
Arkadaşlar merhaba,
Ben elektronic bölümü dördüncü sınıf öğrencisiyim. Haberleşme ile ilgili proje yapmak istiyorum. Çok zor olmamak kaydıyla önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilginize teşekkürler...
 
Sn. akebono11,

Teorik mi çalışmak istiyorsunuz pratik mi? Eğer hangisini istediğinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla,
 
Sn. akebono11,

Teorik mi çalışmak istiyorsunuz pratik mi? Eğer hangisini istediğinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim.
Aslında kafamda bir ayrım yapmadım ama teoriden bıkmış bir üniversite öğrencisi olarak pratik olarak birşeyler yapmayı tercih ederim. Fakat siz yine de her iki konseptte önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
 
Teorik isterseniz WiMaX üzerine yoğunlaşın derim. Daha IEEE standartlarına girmemiş bir sürü protokol bekliyor.

Pratik olarak da eğer üniversitenizde lab. imkanlarınız kısıtlı ise yüksek frekans ile ilgili çalışmanız pek de mümkün olmuyor(tecrübeyle sabittir. :) ) Onun için Ericsson gibi şirketler tez çalışmaları için part time gibi öğrenci çalıştırıyor. Hem onların imkanlarından faydalanıyorsunuz hem de yardım almış oluyorsunuz. Eğer böyle bir imkanınuz olabilirse, yani İstanbul veya Ankara'da yaşıyorsanız bunu ciddi düşünün ve kovalayın derim.

Şöyle bir durum da var. Araş. Gör. olan arkadaşlarımın çoğu lisanstaki tezleri ile ilgili çalışma yapıyorlar. Eğer sizin akademisyenlik gibi bir düşünceniz varsa bence siz de öyle yapın, gerçekten çok rahat oluyor.

Tabii ki bunlar benim nacizane düşüncelerimdir. Ben de Wimax üzerine çalışmayı düşünmüştüm ama sonra tez konum pratik olsun dedim, zaten okullarda pratik eğitim almıyoruz. Ama içimde kalmadı diyemem..

Saygılarımla,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,746
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst