Proje Yardım

webbocugu

Üye
Katılım
29 Ocak 2007
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Konum
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba ,
Bana bir projem için DC 12V-32V 50A ESC şeması gerekli internet te araştırdım fakat bulamadım. Elinde olan yada yol gösterebilecek varsa bana yardımcı olabilirse sevinirim.

Motor 11,1 V veya 22.2 V olacak yaklaşık min 8000 rpm hızında olacak. ESC ile uyumlu olması gerekli birde motor öneriniz olursa sevinirim.
Küçük bir tekne yapmak istiyorum ama çok akım çekmemeliki aküler uzun süre dayansın. Aküyü lipo düşünüyorum bu arada

Teşekkürler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Devre yapmak sıkıntılı parçalar küçük, standart parça kullanman halinde boyut büyüyecek alan kaybedeceksin, alışveriş ve hobi sitelerinden hazır al derim tabi yurtdışı da olur.
 
Bencede hazır esc almanız mantıklı. Verim önemli pili uzun süre kullanabilmek için. Türkiye fiyatları pahalı diyorsanız yurt dışı sitelerine yönelebilirsiniz düşüncesindeyim.

Kolay gelsin.
 
Cevap yazan arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ben maliyetinde değilim ayrıca kendim bunu yapmak istiyorum almak işin en kolay kısmı belki biraz felsevi olacak ama biz türkiye olarak bu yüzden gelişemiyoruz her şeyi hazır istiyoruz bunu ben kendi emeğim ile yapmak istiyorum ve bundan haz alıyorum elinde bu şekilde bir devre şeması olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

Şimdiden çok sağolun yardımlarınız için
 
Serkan çok sağol haftalardır aynı şekilde ben de arama yapıyorum ama net bir data yok bana gerçekten çalışan bir devre lazım elinde bu şekilde bir proje olan varsa ve paylaşabilirse sevinirim ayrıca senin gönderdiğin firçasız bana fırçalı motor dc motor içim lazım ileri gerisi olacak
 
dc dimmer veya speed controller (driver) diye arat 50 hatta 100A ve üzeri için şemalar var, modellicilkte fırçasızların performansı daha iyi olduğundan tercih edilir esc denilince bu tip şemaların önde olması bu sebepten.

Bu kadar hazıra beklemeyin içinde fırçalı tip için şemalar da mevcut!:mad:
 
Son düzenleme:
zaten bilgiyi dışardan arıyoruz.yani siz bir tasarım yapmayacaksınız. ürünleride almak çok da gelişmemişlik sayılmaz..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,687
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst