Portatif Enerji Analizörü

Eğer 3 fazlı enerji analizörleri pahalı kalırsa 1 fazlı enerji analizörleri alıp her fazı ayrı ayrı ölçebilirsiniz bu daha ekonomik olur sizin için.Tek dezavantaj 3 fazı aynı anda göremeyeceksiniz.Web sitemizi inceleyebilirsiniz.
Mevag
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Chauvin Arnoux CA 8332 modelinde karar kıldık. SGE Mühendislik temsilcisi Hakan Beye çok teşekkür ederiz. Gerçekten kullanımı çok kolay ve pratik bir cihaz. Esnek akım problarının yanında MN93A akım problarını da aldık. Bunlarla akım trafolarının sekonderinden de ölçüm yapabiliyoruz veya çok düşük akımları ölçebiliyoruz.
 
merhaba banada bir adet enerji analizörü lazım fakat farklı özellikte. çok az bir beklentim var. bir yere prize bağlı 5 amper lik akım çeken motor var bu prizden ne kadar akım çektiğini alıp kayıt etmem lazımç bu bilgiyi eternet üzerinden alabilrsem süper olur. ucuz bir model önerebilirmisiniz?

bir başka ihtiyac da sigortanın üzerinden geçen enrejiyi ölçem fakat onda akım fazla olabilir.
en ucuz model hangisi ve kaç para?
 
Elimde sıfır hiç kullanılmamış HT ITALIA Skylab 9032 Energytest 2020E portatif enerji analizörü var..Piyasa fiyatının altında Uygun fiyata verebilirim..
 
Son düzenleme:
Biraz düşünürseniz eğer, kendi portatif enerji analizörünüzü kendiniz de yapabilirsiniz!

1.) Çanta
2.) Panel tipi analizör
3.) Analizörü yerleştirebileceğiniz panel ( duralit olabilir )
4.) Kelepçeli akım trafoları
5.) Bağlantı klemens ve aparatları

Analizör olarak elektropan veya grup arge

Alın size çanta tip portatif enerji analizörü
 
Elektrik enerjisine ait her türlü birimi ölçmek ve çözümler geliştirmek için,kompanzasyon sistemleri ile ilgili çalışmalar yapan arkadaşların elinde mutlak bulunması gereken ölçü aleti HT ITALIA Skylab 9032 dir..Elektrik Mühendisleri,Teknikerleri,Teknisyenleri,İşletme Sahipleri bu Ölçüm cihazı mutlaka elinizde bulunmalıdır... Bu ölçü cihazına sahip olmak isteyenler için ENERJİ ANALİZÖRÜ SIFIR KULLANILMAMIŞ ŞOK FİYAT KAÇIRMAYIN - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com veya bana özel mesaj atabilirler...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,867
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst