plc s7200- s7300 eğitiminin kolay yolu

makcarty

Üye
Katılım
28 Ara 2008
Mesajlar
31
Puanları
1
Yaş
43
plc eğititimini uzun soluklu bastan sona 200 veya 300 ün videolu anlatımı varmı? bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.
geçenlenlerde ingilizce dil kursu veren bir siteye girdim. hem kendi sınıflarında hemde internet uzerinden dil kursu veriyorlar.internet uzerinden hocayla birebir konuşuyor sorular sorabiliyorsun.kullandıkları program sayesinde hocanın her hareketini takip edebiliyosun. sınafta olmandan farklı olasada dershaneye gitmene gerek kalmadan ingilizce ogrenmenin zahmetsiz yolu. ozellikle yol problemi ve iş problemi olanlar için çok iyi. fiyatıda uygun. ne kadar faydalı olur onuda bilemem. internet uzerinden dil kursu alan arkadaşlar varsa goruslerini paylaşırlarsa yol çok iyi olur.
sorum şu: internett uzerinden plc kursu veren varmı? internet ortamından plc kursu verilebilirmi? goruslerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Benim bildiğim kadarıyla yok. Eğitimin önemli bir kısmı PLC'ye upload-download içerdiğinden pratikte biraz zor. Ama simülatör programlarıyla yetinilecek olursa, olmaz da değil hani. İlginç bir fikir :)
 
PLC eğitimi dil kursu değil ki uygulama yapmadan daha doğrusu hata yapmadan bişi öğrenmek zor...
 
bunların videolu eğitimini siemens aş ye ara***** cd olarak isteyebilriisniz
 
PLC eğitimi dil kursu değil ki uygulama yapmadan daha doğrusu hata yapmadan bişi öğrenmek zor...

hata yapmadan demiyelim ona uğraşmadan desek daha mantıklı olur.
benim bulunduğum şehirde boyle bir kursu verecek yer yok. şartlar neye zorladıysa onu kullanmak öğrenmenin en basit yolu olur.
ben s7200 eğitimi aldım. eğitimin %95 i sadece konu anlatımıyla geçti çok az bir kısmıyla uygulama gorduk asıl onemli olan blogları kullanabilmek.
 
kendi öğrencilerime yardımcı olması için hazırladığım videolar, yardımcı olabilir. Ayrıca msn üzerinden canlı uygulama örneği denememiz olmuştu. Şu anda bu konu ile çalışıyoruz. AB nin internet üzerinden ders verilmesi önem verdiği konulardan biri. Kolay gelsin.
(Videolar exe formatındadır her hangi bir yazılıma ihtiyaç yoktur)
S7-200 uygulama videoları

S7-200 uygulama videoları.rar

Volkan ÖZURUL
Elk.Elkn.Tek.Öğrt.
Demirtaşpaşa EML/Bursa
 
makcarty arakdaşıma katılıyosum benimde bulunduğum yerde fakat oğrenmek için bir senedir caba harcıyorum işi bırakıpta istanbula veya izmire gidemiyorum kurs saatleri çok ters oluyo bu uygulamaya başanırsa süper olur arakadşlar
 
bence plc ile ilgili hiç eğitim almamış birisi herhangibi bir markanın eğitimini alsa diğer markaları programlaması için hiç bir neden yok ,,,,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,837
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst