plc kursu

ibrahatim

Üye
Katılım
13 Şub 2009
Mesajlar
54
Puanları
1
iyi günler siemensin vermiş olduğu plc kursuna giden varmı ben gitmek istiyorum ama fiyatı gerçekten pahalı 2 gün için 400 tlden falan başlıyo 5 gün 1600 tl civarında gitsem değermi durumum var ama biraz şüpheliyim giden birisi yardımcı olursa sevinirim hayırlı bayramlar..
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum. İstanbulda isen Özimek kursları var. Bunlardan ücretsiz olarak faydalanabilirsin. Ben PLC konusunda hiç bir şey bilmiyordum. Bu kurslardan birini bitirince epey bir şey öğrendim. Simens s 7-200 ile ilgili çok şey öğrendim. Fakat bu seferde bu öğrendiklerimin yetersiz ve eksik olduğunu görünce daha ileri seviyede s 7-300 ve
s 7-1200 öğrenmek için yenisine başladım. 5 günde hiç bir alt yapın yoksa hızla anlattıkları kurstan pek bir fayda geleceğini sanmıyorum. Parana da yazık olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,331
Mesajlar
916,754
Kullanıcılar
450,174
Son üye
zemred

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst